Anastasia Masterclass


Igår gick jag, som en rosa virvelvind, på Masterclass-event med Anastasia Beverly Hills. och fick en genomgång av nya produktsläpp samt en lättare sminkkurs. Jag fick även tid med Cornelia och Felicia som jag inte har träffat på så länge, kramas med Isabella och lärde känna en nyinflyttad tjej från Göteborg som var så trevlig. Ja ni hör ju, toppenkväll rakt av.


Eventet var I Studio K49 fantastiska lokaler i Gamla Stan. Cornelia, som jobbar på Presskontakterna och har Anastasia som sin kund, hade gjort ett fantastisk jobb. Det var så bra uppstyrt, bra mix på deltagare och generöst med produkter. Det enda jag (eller vi båda) tyckte kunde varit lite bättre var maten. Det var lite snålt med mat. Men det är en förekommande grej på events, ge mig hellre en produkt mindre men ös på med mat, det finns tjejer som äter. Ordentligt.


Vi pratade om Anastasia på vägen hem från eventet, hur märket har växt på en och att man gradvis desto fler produkter man har testat blivit mer hooked. Jag var en all Benefit girl innan och kör fortfarande väldigt mycket Benefit tillsammans med Nars, Mac, Idun och etc.. men Anastasia blir mer och mer en trogen produkt i min bassminkning. Trots deras starka färger och färgsprakande highlighters. För är det något de är bra på så är det glow och more is more.


För och främst – kolla på dessa highlighters! (klick!) Hur fina förpackningar? De är SÅ jädra snygga på. Det är som sagt highlighters i lös puderform som är lätta att pensla på och ger en snyggt skimmer. Jag hade på den guldiga idag och den funkade väldigt bra trots en väldigt lätt makeup.


Jag gick loss på den nya Riviera paletten (klick!) och körde en rätt fräsch sminkning om jag får säga det själv. Denna paletten kommer bli en trogen vän framöver. Sminkade mig med den idag och körde en lite mer röd/orange ton.


Anastasia nya Dip Brow Gel (klick!) är som en mascara som fixerar brynen och ger en jämn färg. Jag tog caramel som ser väldigt mörk ut på bilden men den lägger sig väldigt bra i mina bryn och jag gillar som sagt ha dem väldigt markerade. Testade även Brow Wiz pennan (klick!) som är en tunnare brynpenna, perfekt för att fylla i konturer eller rätta till linjer. Den är något svagare än Benefits pennor och lite mer ”trögjobbade”.


Tack så mycket för ett riktigt trevligt och uppstyrt event. Smink, vänner och bubbel – HUR kan det misslyckas? Det är som sagt så mycket roligare med event där man faktiskt får göra något än att sitta och lyssna på en långdragen produktpresentation utan att få klämma och känna på produkten ordentligt. Eller göra något som är relevant till produkten.  Att få möjligheten att få gå en liten sminkskola tillsammans med duktiga makeup artister samt produktspecialister från märket är så oerhört väl genomtänkt och ger väldigt mycket.

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *