ÄNTLIGEN ÄR VÅR SOFFA & PUFF FRÅN SOFACOMPANY HÄR!

samarbete med Sofacompany

Äntligen är vår soffa och puff till kontoret här! Så glad att jag och SOFACOMPANY har hittat varandra, känns verkligen som en perfekt match! Vilken tajming, precis i rätt läge nu när jag och Louise håller på att inreda kontoret. Jag har länge sneglat på den rosa bubbelgumms soffan “Rose” finns här vilket blev ett självklart val när det var dags för mig att välja soffa. Till den tog jag “Abby” finns här pallen i härlig grön färg (ni vet ju vad jag tycker om grönt). Visst blev det bra? 

Det jag gillar med SOFACOMPANY förutom ärliga priser och trevlig service är att de levererar snabbt. Inom 1,5 vecka hade vi soffan redo på kontoret och leveransen var smidig med Bring som levererade ända fram till dörren. Fri frakt, fri retur och 5 års garanti på möblerna – vilket betyder att ett stort val (som det oftast känns) inte alls behöver vara så definitivt om man inte trivs med det man beställde. För så är det ju, man måste ibland klämma och känna för att komma fram till rätt beslut. 

Nu återstår bara att fixa med växter och kanske ordna med en ny matta, kanske en från SOFACOMPANY, vem vet?

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *