Åre

Så var det måndag igen och första augusti. Hösten närmar sig med stormsteg, vilket jag ser framemot samtidigt som jag inte har någon stress av att fortsätta sommaren ett litet tag till. Vi har 10 dagar kvar häruppe innan vi åker hem till Stockholm. Jag kommer vara hemma en vecka innan jag drar till Värmland med Friendcation och därefter Barcelona med ett stort gäng vänner. Men det är då, nu är jag i Åre och ska alldeles snart bege mig ut på en löprunda med Johanna. Ska möta upp henne vid Tott och därefter ska vi ta oss upp till Hummeln. Jag är fortfarande rätt mör efter lördagen men behöver röra på mig och framförallt benen för att inte bli mer stel. Gårdagen bestod mest av lätta promenader, serier och fika. Precis vad jag behövde just där och då. Precis som ölen och pizzan på Wersens timmarna efter loppet i lördags, det finns inget bättre just där och då efter ett lopp.

Imorgon drar vi iväg och cyklar med Jesper, onsdag har jag event med Kia och efter cyklingen byter vi även hotell till Copperhill. Där bor vi fram till söndag och sen är det dags att byta till Holiday igen då vi har Friendcation-event.

Det är något att göra hela veckan, vilket såklart är oerhört roligt, Åre denna veckan är förbannat kul. Händer något varje dag. Verikal K, löpning, afterruns, middagar och andra gatherings. Perfekt underhållning när man inte riktigt kan träna då vi har lopp på lördag och behöver tänka på att även ta det lite lugnt. Då passar hopp och lek alldeles ypperligt.

Nu, fjälltopp med Ojala, hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *