Årets Guldhjärta 2018


Jag stod på Odengatan på väg mot kontoret när Felicia skickade flera meddelanden till mig på messenger, hur jag visste var för att min klocka som numera är kopplad till min mobil pep värre än min pulsmätare på gårdagens intervallpass.Jag förväntade mig ett svar på om hon skulle följa med mig på ett event ikväll men möttes istället av:

”WOW! Så Stolt kompis! Grattis till finalplatsen!”

Vad yrade människan om? Klockan var alldeles för tidigt för gissningslekar och jag gick i tankarna igenom om det var någon tävling jag hade signat upp mig på. Kanske var det den där KitKat tävlingen på ICA som jag äntligen hade lite tur på? Men nej, den har jag ju inte berättat för någon om. Sen vaknade mitt internet till liv och bilden som Felicia hade skickat tillsammans med texten poppade upp i chattfönstret.

Årets Guldhjärta / Social Media Profil!

Se där, jag är i final. Hur…?

Sen gick jag in i en lyktstolpe och blev fnyst åt av en gubbe som förmodligen tyckte mobiler är djävulens påfund.

Men hörrni, TACK! Av botten mitt hjärta – TACK TACK TACK!

Slog till med att lova att köra ett riktigt vidrigt lopp under nästa år om jag vann, så just nu får jag in förslag på olika tävlingar under min bild på IG. Jag funderar på om man inte skulle dra och köra ett maraton på något udda ställe, eller varför inte ett MBT-lopp? (Jag har aldrig cyklat MBT). Kanske rätt bra att det är andra grymma finalister som har större chans att kamma hem det här än mig. För mina lopp-planer tenderar att spåra ur.

Jag är i alla fall oerhört glad, stolt och tacksam över att ens bli nominerad. För mig är det stort. Tack!

0

0 svar till “Årets Guldhjärta 2018”

  1. Grattis! Här kommer en grymt kul utmaning då från en som jobbat som ”materialare” till tävlande kompisar!:) https://www.areextremechallenge.seSuveränt arrangemang med natur och utmaning kombinerat! Och åker du upp och firar midsommar där helgen innan så får du/ni bästa uppladdningen tillsammans med andra sköna människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *