Träning på dina villkor.

Det var ingen vacker syn som mötte mig i morse i spegeln. Herregud vilket vrak jag var och då somnade jag ändå vid tio igår.  Det var nära att jag hoppade träningen när klockan ringde 05:40 i morse men tack vare någon form av självkontroll masade jag mig iväg och fick till ett hyffsat bra cirkelpass på 35 minuter. Det är alltid något, speciellt då jag skippade träningen igår på grund av att jag helt enkelt inte pallade. Pratade om just detta med en av tjejerna på eventet igår, över ångesten många har över att de skippar träningen. Jag förstår det, för det är lätt att trilla dit och börja klanka ner på sig själv när man exempelvis inte hinner eller orkar. Men vet ni? Ibland behöver man inte ha någon anledning. Ibland orkar man bara inte. Ibland vill man inte. Ibland finns inte tiden till det och då vinner man mer på att vila än att köra ett dåligt pass som ändå spär på stressen den dagen. Att skippa träningen i måndags var klokt både energimässigt och tidsmässigt, men idag? Nej, idag visste jag att det skulle bli tvärtom. Det skulle gynna min energi att röra på mig om det bara så var en halvtimme. Denna veckan kommer min träning tyvärr bli rätt lidande på grund av att jag har en del jobb och varje kväll är uppbokad för events/middagar. Men så är det ibland och jag är dessutom off-season, så varför må dåligt? Det är som det är, det är bara att acceptera läget och göra det bästa av situationen.

Det är 6 dagar kvar till semester. 6 dagar av fullsmetat schema. Jag behöver denna semestern mer än regeringen behöver sina krismöten. På den nivån är det. Hej!

Här kommer passet jag körde imorse:

10 min PW i backe

4 varv
15 marklyft
15 sidolyft hantlar
15 bicepscurls
20 raka marklyft med KB
20 sumosquats
20 enbens upphopp

3 varv
10 Sned hantelpress
10 Axelpress
10 stående rodd

Ha en fin tisdag, hej!

0

0 svar till “Träning på dina villkor.”

  1. Älskar när du delar med dig av dina cirkelpass! Att jag har sparat dom räddar mig varje morgon jag inte orkar komma på något själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *