,

Asian Post Office

Så var det fredag igen efter en rasande snabb vecka, visserligen så var det kortvecka då man var ledig i måndags. Men den har ändå gått fort, alldeles för fort. Jag älskar helg, men jag gillar ju även allt som händer och jag vill ju ha kvar dessa stunder lite längre. Pratade om just detta med en tjejkompis jag åt lunch med i veckan som jag inte har träffat på säkert 10 år, vi gick i samma klass på gymnasiet och vi konstaterade att mycket har hänt sedan dess. Vi var båda överens om att tiden går alldeles för fort och det är liksom inte det att man får åldersnojja, i alla fall inte jag, utan mer att det finns så mycket man vill göra men hur fasiken ska man hinna? Jag har inget emot att bli äldre, men det medför att desto äldre och mer insikt om livet jag får – desto mer idéer får jag och min lista på resor, utmaningar, karriärs planer och tävlingar ökar.

Det är nu jag flikar in att jag behöver en eurojackpott vinst så jag kan ta 1-2 år och riva av jorden runt på.

På tal om jackpott så var gårdagens middag på Asian Post Office (tillskott i Supper-familjen) som ligger i Kåkens gamla lokalen en riktig fullträff. Jag och Calle mötte upp Sophie och Fredrik vid sju och när klockan var kvart i elva tittade vi förvånat på klockan och återkom till den där tiden igen. Var försvann den? Det var så jäkla trevligt och jag ser framemot nästa middag, nya bekantskaper är så roligt, speciellt när man träffar personer som man funkar med.

Ska ni dit och käka så rekommenderar shrimp popcorn, koreanska pannkakor, veggie dumplings, kycklingbaos (jag tog med tofu som var minst lika goda) och såklart: friterad bao med salt jordnötssmörglass. Halleluja!

Nu är jag hemma efter en förmiddag på kontoret samt lunchmöte och ska riva av mitt cykelpass om en stund. Har lite jobb kvar att få undan. Senare ikväll har jag dejt med Mathilda, Anja, Alex och Louise. Vi ska till Scala Teatern och se “Förfest med Lillelördag” med två über-kvinnor. Jag älskar älskar älskar Anitha och Ann. Vet inte hur många gånger jag har vrålskrattat på mina löprundor med deras podd i lurarna.

Bra helg på ingång, jag känner det. Hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *