Asiana A380, Ramen-jakt och koreanska adoptivpäron.

 

God kväll! Eller, god förmiddag för er snarare. Sitter på snabbtåget tillbaka till flygplatsen från Seoul C efter en snabbvisit som hade gjort de mest erfarna resenärerna inne på Calles favoritflygforum imponerade. Landade en timme försenade i Seoul halv ett. Tog oss ut snabbt som attans genom immigrations och tog sedan snabbtåget in till centrala Seoul (ca 45min) för en liten kik på stan. Nu är klockan halv fem och vi och snart tillbaka på flygplatsen.  Här hunnit med att ta en jävla massa bilder på Calle som tvunget skulle ha med något jäkla torn (Seoul tower) på bild, jagat ramen-soppa till mig då jag har en grej att äta något som är typiskt för det land jag befinner mig i samt fotograferat roliga skyltar längs gatorna. Och haft koreanska adoptivpäron-låten på hjärnan. “Du du du du du du du du take a walk on the wild siiiiiide!”

Flyget hit var sjukt bra. Asianas businessclass var så mycket bättre än Lufthansas, Turkish, SAS eller Thai. För att inte tala om de amerikanska bolagen – de får inte ens vara med på listan över bra. Både jag och Calle blev förvånade då vi hade läst halvbra recensioner. Jag är dock sjukt spänd på Swiss A340 som vi flyger tillbaka med via Peking. Det kommer bli så häftigt att prova deras BC och mat. En annan grej som också var över förväntan var Amex Loungen uppe på Pontus by the air.  Sjukt bra! För vet ni vad som fanns? Syltkakor! Jajamäään! Då är det bra. 100 procent superbra.

Okej, åtta timmars flyg kvar  – sen är det palmer och solkräm för hela slanten. Nästa flight avgår 20.10 och vi landar i Honolulu 09.30 lokal tid på torsdag då vi reser över datumlinjen. Jag vet, mindfuck. Det är liksom torsdag nu. Här. Men på Hawaii är det fortfarande onsdag. Känns som jag lever i en tidsmaskin. Får flashbacks från när jag pluggade tariffer och IATA, är ju utbildad inom detta som den förträffliga resekonsult jag egentligen är. Har t.o.m. jobbat på Finnair! Den ni!

Vi hörs! Hej!

14

5 svar till “Asiana A380, Ramen-jakt och koreanska adoptivpäron.”

  1. Hur mycket bara ÄLSKAR man inte A380? Skulle typ kunna tänka mig att flyga några timmar för skojs skull (och då är inte jag något större fan av att flyga!!!).

    Hoppas ni får en härlig semester<3 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *