Att börja dagen klockan 12.00

Har infört en ny regel i mitt tjänstlediga liv. Vill du höra? Ja men såklart du vill. Min nya regel är att mina måndagar (så gott det går och passar) inte startar fören klockan 12:00. Idag var en sådan måndag. Jag vaknade vid sju, låg och drog mig till halv åtta och tog sedan upp datorn i sängen. Sen låg jag och svarade på ett par mail, drack en kaffe, såg ett avsnitt av Selling Sunsets och svarade på dm:s som hade kommit in under föregående kväll samt natt. Framåt halv elva tog jag en dusch, fixade mig och promenerade sedan ner till Hötorget lagom till klockan tolv där jag mötte upp Linnea och Sandy för lunch på Reload.


Vid två skiljdes vi åt och jag mötte upp Alexander för vår favoritaktivitet – Södersafari! Det är tredje året i rad vi ger oss ut på Söders höjder. Nu skulle man kunna tro att det är hus vi går runt och tittar på. Mjohådå, det vore kulturellt och korrekt, inte sant? Men icke! Vårt Södersafari år ut på att titta på snygga människor (främst män i skägg). Potentiella män för Alexander helt enkelt. Det hela började när jag var singel och har nu fortsatt då jag är en mycket solidarisk vän i det hela och ställer upp när solen tittar fram och det är dags för att strosa omkring med en kaffe i handen.

Det var dock riktigt dåligt utbud (bara massa mammalediga latte-mammor) så efter en timme vandrade vi hemåt till mig och lagade Tacos tillsammans med Felicia som kom förbi en stund. Nu är jag tillbaka i sängen och jobbar undan lite med mailen samt dealar med två samarbeten som förhoppningsvis går live om ett par veckor.

Bra måndag. Ska bli min nya grej att bara boka in skönt häng på måndagar. Hej på er!

0

2 kommentarer

  1. Vilken underbar dag! Vill bara säga hur mycket du inspirerar mig och många andra i allt du gör ♥️ Och selling sunset, älskart!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *