,

Att börja morgonen med promenad ut till Djurgården.

Byxor: ( finns här) – Stickad tröja (finns här!) – Skor (finns här) – Hatt (finns här!) – Kedja (finns här!)

Såhär såg jag ut i morse när jag tvingade min kollega Helena att ta en outfit bild på mig på väg tillbaka från vårt möte på Djurgården. Planeringen inför julfesten är i full gång och det har hunnit bli min tredje fest jag arrangerar för SOS International. Det är rätt roligt det där med outfitbilder, för det blir verkligen att man passar på när man väl har chansen att ta en när man exempelvis är med någon annan. Jag reflekterar inte ens över att jag frågar folk längre. Jag bara sträcker fram telefonen och frågar om de kan ta en bild. Content måste skapas för bövelen! Man tar vad man haver och river av en pose på Strandvägen under bästa rusningstid.

Men hörrni, kan vi prata om min vinröda tröja i alpackablandning? Den är så gosig men..varm. Jädrar! Fick stoppa ner jackan i väskan på väg ut till kontoret för jag höll på att överhettas.

Har en lugn dag på kontoret idag, sitter och förbereder det sista inför semestern på torsdag och bokar in möten under oktober månad. Har en hel del jobbresor inplanerat jämte mina andra resor. Blir en rivig oktober minst sagt. Eller ja, en rivig höst. Jag ser framemot att dela med mig av mina funderingar och beslut längre fram.

Nåväl, min lunch är snart uppäten och jag har lite telefonmöten att ta itu med. Ville bara kika in och säga hej. Ikväll blir det träning med Alexander och packning (zzz). Vi får se hur det går. Hej så länge!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *