Att fira och firas

Att samla gamla vänner med nya vänner. Att dra på sig sin finaste klänning (finns här) och möta leenden från människor som tittar upp ur sin stressade bubbla på tunnelbanan. Att glida fram längs gatan i solglasögon och vara jävligt nöjd. Att ta ledigt en hel dag och fira från morgon till kväll. Att somna i en svit. Att vara omringad av dem man älskar. Att dricka basilikadrinkar och dra riktigt dåliga Göteborgsskämt. Att dansa i en säng. Att vakna med armar omkring sig dagen därpå, under ett fluffigt duntäcke, och gå igenom sin födelsedag med ett bultande hjärta. Att vilja fira att man blir äldre. Bättre. Roligare. Låt mig aldrig sluta med att vara lite extra. Göra det lilla extra. I allt.

För det är dagar som dessa jag minns extra väl när livet känns tungt och jag undrar vart jag är på väg. Det är födelsedagar som dessa som påminner mig om vilket värde relationer har och framförallt – varför jag aldrig får sluta anstränga mig. För det ger så mycket.

Gårdagen var perfekt. Jag vaknade vid sju, drack kaffe i sängen samtidigt som jag öppnade paket som L varsamt placerade på sängkanten. Paket som värmde i hjärtat och fick mig att längta ännu mer till sommarens äventyr. Paket med tanke, känsla och effort.

Efter lite frukost drog jag iväg och sprang min årliga födelsedagslöptur. 5 km under 25 minuter. Sen gammalt.

Sen drog dagen igång på riktigt. Lunch på Riche med en hel drös fantastiska tjejer. Paketöppning, bubbel och skratt. Framåt två begav några av oss vidare till Amaranten där jag checkade in i deras f a n t a s t i s k a svit. Jag älskar allt med den. Känner mig som jordens lyxigaste människa. Gänget på Amaranten hade förberett lite desserter och ställt fram bubblet som jag hade ordnat med till tjejerna. Sen droppade en efter en in och tiden flög förbi. Ska jag vara ärlig hade jag velat fortsätta någon timme till på rummet för vi hade så oerhört trevligt.

Snabbt in i en taxi prick 17:27 sladdade vi in till APO där Louise satt och väntade i baren. Efter ca tio minuter var vi 7 personer och efter ytterligare 10 minuter var vi 15 personer.

15 fantastiska vänner som ville spendera sin måndag för att fira mig.

Jag är lyckligt lottad.

Av botten av mitt hjärta, tack. Tack tack tack till alla er som har smsat, ringt, skickat bud och framförallt tack till er som tog er tid att fira mig på min dag.

Jag älskar er.

81

4 svar till “Att fira och firas”

  1. Wow, vilken pangdag! Låter så himla kul! Blir så glad för din skull, vilken kärlek!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *