Att gå igång på kontraster.

För en vecka sedan satt jag svettig och illaluktande på en sten uppe på en bergskam i Italien och kände hur livet darrade längs min hud så påtagligt allt var. Jag var så levande. Jag var i full kontroll av mitt liv och utmanade mig själv både psykiskt och fysiskt.

En vecka senare (igår) jag minst lika levande om aningen med lite mindre kontroll och utmanade mig väldigt mycket fysiskt genom att dansa vid en poolkant utan att trilla i.

Jag gillar mina olika sidor. Denna helgen är jag en törstig Marbellakärring som dansar i soffor, har orange läppstift och dricker ljusrosa vin. Förra helgen var jag en friluftstörstande osminkad lerig brud med beslutsamhet i blicken och ett galet humör.

Och om några dagar är jag en fokuserad Triathlet som gör sin andra Ironman 70.3 distans på mindre än 4 veckor.

Och nej, jag tror inte en dagsfest kommer påverka min prestation negativt som något kommenterade igår. Jag är väl medveten om att alkohol och träning ej går ihop och att jag förmodligen hade plockat betydligt bättre placeringar och presterar bättre om jag ändrade mitt liv. Men ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte. Inte än. Kanske om något år, kanske aldrig. Men jag har för otroligt roligt och jag genomför allt jag tar mig för trots mojitokannor och dans till 05.00 på morgonen.

Okej. Åter till gårdagen. Vi hade bokat bord för lunch på Nikki Beach tillsammans med ett annat kompisgäng som är nere. En sushibåt och en jädra massa rose och Mojito senare hamnade vi på Pasta y Basta för en sen middag som bestod av magisk tryffelpasta. Så oerhört rolig dag. Förra året körde vi dagsfest på Ocean Club, detta året körde vi Nikki. Börjar bli lite av en tradition. En riktigt gemytlig en.

Det bästa med dagen var ändå när Mathilda gråtatandes frågade mig om jag ville bli hennes maid of honor på hennes bröllop nästa år. Tog tre sekunden sen stod jag också och grät. Så himla rolig syn. Där stod vi mitt bland hundratals andra fyllon på Nikki med dånande housemusik och kramades samtidigt som tårarna sprutade.

Bra nivå.

Tack för igår alla inblandade – det var riktigt jäkla pangtrevligt!

 

13

2 svar till “Att gå igång på kontraster.”

  1. Hmmm,.. av någon anledning får man inte in några nyare inlägg efter detta om man prenumererar i ett rss-flöde? 🙁 ngt som har ändrats som kan ha påverkat detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *