Badrum före/efter

Äntligen är mitt badrum klart. Eller ja, nästan. De gråa kakelplattorna ska täckas över med med en grå granit-kakeldekor. Sen ska jag köpa snyggare förvaringsboxar för tvättmedel och hårprodukter som ska stå längs uppe på skåpet. Kanske att jag sätter upp en till hylla. Men det är ett senare fix.

Jag är så otroligt nöjd med Markus och Peter jobb. Det tog dem 2 dagar att fixa badrummet väl på plats och ca 1,5 vecka efter att jag tog kontakt med dem. Jag hade först kontakt med en annan firma men de slutade helt plötsligt att svara mitt i projektplaneringen och då är man ju inte så jättesugen på jobb så jag kontaktade Markus vars kontaktuppgifter jag fick via en tjejkompis. Det är en killkompis till henne som driver en vvs och entreprenad firma. De kunde ge mig en offert på helhetslösning med snickeri, el och rörmokeri, OCH det bästa av allt – de hämtade min tvättmaskin, samt handlade allt annat åt mig, tog mina nycklar och fixade rubbet samt städade efter sig. Men det jag gillar mest med är att det inte fanns några problem. De ändringar som jag ville göra löste dem och de hörde hela tiden av sig när det fanns någon fråga. Framförallt med tanke på att toalettstolen är där den är och man måste därmed ha en smal kommod och tvättställsskåp. Om man tittar på före bilderna så ser man att man var tvungen att sitta snett på sitsen för att få plats. Dessutom var den lilla runda spegeln uppsatt för en jätte. Jag såg min panna i den. Vet inte riktigt hur den förra ägaren tänkte där. Och handfatet ska vi inte ens prata om.

Före

Efter

Så vad har gjorts?
Kombitvättmaskin har satts in med bänkskiva ovanpå samt ordentligt badrumsskåp ovanför som sväljer, ja ni ser ju själva, en hel del.
70/70 duschdörrar med ny blandare och takdusch i krom. Plus hylla för schampo.
Nytt toalettlock.
Smalare kommod med klickskåp och blandare samt nya krokar och toalettpappershållare.
Handukshållare.
Ny spegel med belysning.

Det är väldigt enkla lösningar som inte drar iväg i pris (med tanke på vad badrum kostar), men där badrummet har fått sig ett rejält uppsving. Visst, det känns inte helt hundra att lägga x antal tusen på ett badrum just nu med tanke på den rådande situationen. Men det var tvunget. Och ett bra badrum kommer alltid betala tillbaka sig. Jag gjorde en light remake och ibland är det inte så mycket mer som krävs.

Hur som helst så är jag väldigt nöjd, men mest nöjd är jag över att ha hittat en pålitlig firma som kan hjälpa till med större projekt. GULD värt.

85

7 svar till “Badrum före/efter”

 1. Men wow – vill du tipsa om vad företaget hette? Behöver hantverkarhjälp (visserligen mest snickeri och inte vvs) nuuu men vågar inte googla fram nån random.

  • De heter Ledande VVS och entrepnad AB. Fråga efter Markus och hälsa från mig. De är guld!

 2. OH tack för inspo! Flyttar in i min lägenhet i juni och de tidigare ägarna har totalrenoverat lägenheten, alltså vi snackar allt, till och med snygga strömbrytare. Men badrummet, nej det är inte rört sedan -93…. 🙂 Funderar på kakelfärg men tveksam kring om det verkligen kommer bli snyggt/hålla… Gillar verkligen spegeln du satt upp!

  • HMMM jag frågade dem om kakelfärg och de rek inte det. Så frågan är om du ska tänka om där? Grattis till lägga! 🙂

 3. Hej Joanna,
  har ett liknande litet badrum, och letar inredning som passar in i just ett litet badrum! Vilken vask och dusch köpte du? Tack för härlig inspo!! Och ha en härlig sommar!

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *