BARNCANCERFONDENS NYA LÖPCOACH

Det är en ära att få dela med mig att jag är @barncancerfonden nya löpcoach och kommer under sommaren köra en liten sommarlöpskola i 4 delar tillsammans med dem och Run of Hope. Förhoppningsvis kan jag inspirera fler att våga börja/utveckla sin löpning i sommar.

Med mig har jag barncanceröverlevaren Malina som ni kommer få lära känna och höra mer av längre fram. Jag kan inte med ord beskriva hur fantastisk hon är. Så håll utkik på måndag då vi släpper första filmen som handlar om löparteknik. Jag har även sammanställt en pdf med övningar, tips och råd till dig som vi delar varje måndag. Vi är så taggade! Hoppas ni är det samma ♡

2

2 svar till “BARNCANCERFONDENS NYA LÖPCOACH”

  1. Hej! Verkar intressant! Jag letar efter själva avsnitten men kan inte hitta dem varken från Barncancerfondens YT eller någon Instagramkanal. Kan inte du länka till avsnitten tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *