Barrys Bootcamp

I förmiddags var jag på Barrys Bootcamp med Anna. Känns som jag var den sista i stan att testa det och efter lite tjat av Elin som är instruktör på stället fick jag äntligen tummarna ur och testade.

Konceptet är från LA där träningsformen är riktig stor samt funnits sedan ca 1998 och jag liknar den mycket med SoulCycle som också är HIIT-träning men där skillnaden är att man springer istället för att cyklar. Upplägget är att man mixar styrka med kondition och varvar löpintervaller med olika stationer nere på golvet.

Det som Barrys och SoulCycle har gemensamt är communityn de bygger, vilket är rätt intressant att följa då man märker hur intresset växer mer och mer för sådan typ av träning och samhörighet. Kolla bara Acid, Urban Ride, Nightfight etc..

Hur som helst. Det var riktigt roligt och jag gillar framförallt belysningen i salen, den höga musiken och att instruktören (i detta fall Elin) var engagerad, peppade och gav 100 procent. 60 minuter gick jäkligt fort och jag var bra svettig på slutet, vilket är ett gott betyg. Det värsta jag vet är att gå ut från ett pass och känna mig otillfredsställd och fortfarande “pigg” om ni hänger med hur jag menar.

Kommer definitivt gå igen. Det är ett roligt sätt att variera sin träningsvecka och slänga in något roligt där man inte behöver tänka utan bara låta pulsen och köra. Är lite sugen på att testa ben/ass passet. Det var så roligt att en av er kom fram idag med och hälsade. Mer sånt, jag tar inte illa upp, tvärtom blir så glad!

Ha en fin söndag, kram på er!

11

2 svar till “Barrys Bootcamp”

 1. Ämen, jag som lekte med tanken att gå på något av Elins pass i förmiddags men liksom inte riktigt vågade (då jag dels känner mig halvt vilsen i Stockholm, dels blev osäker å hur det funkade med bokning). Skulle ha slängt ut frågan i FB-gruppen ju!

  Hur som helst. Verkar vara ett koncept helt i linje med många av mina pass, så tänker att jag skulle bli smått beroende. Du ser galet snygg ut i outfiten förresten. Like always (typ)!

  Puss.

  • Hej Jennie,

   Ja! Släng ut frågan nästa gång. Äh, vilsen känner man sig alltid någon gång – det är bara att våga ta klivet och testa. Jag lovar du kommer vara mycket säkrare sen. 🙂 🙂 🙂

   Du kan alltid maila Barrys om du är osäker med bokningen, de är supergulliga där och hjälper dig. Du kommer gilla träningen!

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *