,

Bästisdag & Friendcation-update

Innehåller adlinks

Jeans (finns här), skjorta (finns här), Solglasögon (finns här!)

Jag och Louise gör en hel del ihop. Det har varit så de senaste fem åren. Vi fastnade för varandra direkt och började tidigt resa ihop då vi insåg att vi båda hade det som största intresse. Vilket så småningom utvecklade sig till att vi startade Friendcation och är nu, förutom väldigt goda vänner, även kompanjoner.

Det försöker ofta göra något extra utav, de senaste åren genom en bästisresa någonstans, som vi har gjort varje vår men av förklarliga skäl så blir det inte så i vår. Men vi har även varit duktiga på att dra iväg på små staycations som vi kombinerar med att ha en liten minikonfa för Friendcation.

Och det var precis det vi gjorde igår.

Vanligtvis brukar vi hålla till på vårt favorithotell Clarion Amaranten som vi ser framemot att ta upp vårt samarbete med så fort Corona-hysterin har lagt sig. Men igår testade vi ett nytt SPA i stan och sov då över på Elite Palace.

För även om vi har våra favoriter och vänner som vi alltid återkommer till så vill man ju bevaka det som poppar upp och då vi båda har ett stort intresse för hotellbranschen och alltid ser till att reka inför potentiella locations för Friendcation vill vi inte utesluta något.

Hur som haver så var det ett mysigt dygn. Vi möttes upp vid halv tre tiden, jag var redan på plats då jag satt och jobbade undan inför kvällen. Vi checkade in och gick sedan en promenad i solen ner mot Rörstrandsgatan där vi satte oss och tog ett glas bubbel. Sen satt vi där i nästan 2 timmar och pratade om avbokade resor, kommande resor och gruppens utveckling. Hur den har växt och framförallt – vad den har växt att bli. Vi pratade mycket om det som hade kunnat bli. Våra resor med Apollo samt vår vinresa tillsammans Terreno. Hur 5 bokade resor gled oss ur händerna i Coronas framfart. Chocken av den ekonomiska drabbningen men även chocken av att ha ett halvår planerat och vips – ingenting. Vi hade kunnat begrava oss i bitterhet vilket vi gjorde i en vecka men nu är vi tillbaka och tänker inte låta det här stoppa oss.

Så vi väljer att se positivt på det hela. Vi gör vad vi kan av situationen och när det väl kommer till kritan så är det faktiskt bara resor. Både Friendcation och planeten finns ju kvar efter detta. Nu fokuserar vi på att agera här och nu. Vad kan man göra åt situationen man befinner sig i rådande stund?

Var och ens inställning till livet just nu kommer vara viktig, framförallt vår egna.

Det är pissigt som fan, men det finns inget vi kan göra åt situationen. Och därför är det viktigt att hålla fast vid sådana här små happenings med sin vän. Som att sova över på hotell en vanlig måndag i April.

72

2 svar till “Bästisdag & Friendcation-update”

  1. Hej!
    Det slog mig nu när jag läste ditt inlägg – vad kul det vore att läsa om hur du och Louise träffade varandra och hur ni har utvecklat den härliga relationen ni verkar ha?! I dessa tider när många håller sig inne hade det varit kul att bli ännu mer pepp på att träffa nya vänner!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *