Behind the scenes

Så. Frankenstorm, how about that? Jag blev kontaktad av Matilda på Frankenstorm i början på året och fick frågan om jag inte ville sätta min personliga prägel på deras accessoarer. Det ena ledde till det andra och det blir ett större gästspel där jag tillsammans med designteamet ska skapa en liten kollektion. En kollektion som inspirerar andra till att göra samma sak då Frankenstorm just handlar om det. Att våga göra sin egna grej och släppa fram sin kreativitet. Tanken är inte att kränga väskor och t-shirts utan att inspirera andra att designa sina unika plan eller accessoarer. Det är häftigt, att vara en liten skjuts på vägen. Visa ett alternativ. Mina alternativ.

Det känns fint att bli tillfrågad att göra detta för vem jag är och vad jag står för. Men det är såklart väldigt nervöst också då kläderna samt accessoarerna jag har tagit fram är väldigt personliga och speglar min stil.

Låt oss säga som såhär – det är inte läge för ännu ett meltdown i livet just nu.

Nästa vecka börjar vi plåta och spela in. Sen släpps det “på riktigt”.

Hej!

62

2 svar till “Behind the scenes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *