Benböj och parfymluncher

“Jävlar vad vi slaktade det här passet!” hojtade Viktoria till mig samtidigt som hon tog upp handen, vinklade den mot mig och inväntade min high five. Smack! Klockan var 07:18 och Viktoria tog ett gäng långa kliv upp för trappan från nedre planet av gymmet för att hämta sina saker och dra vidare till skolan. Kvar stod jag i min svett och andades ljudligt. Mina ben pulserade och jag övervägde att skippa mina 2 sista övningar men kom snabbt på andra tankar och började, något ansträngt, göra mina hip thrusters med brinnande häck.

När jag 10 minuter senare stod på bandet för att gå av slagg ut benen och varva ner slog det mig att jag hade gått upp innan klockan var sex trots att jag inte hade behövt då jag lika gärna hade kunnat träna på eftermiddagen. Och det slog mig även att det är så här en vana, en rutin, något man gör utan att tänka känns. Man funderar inte längre när en vän frågar om man inte vill följa med och köra ben en tidig och regnig morgon i september. Man bara gör.

Mockajacka Lee, Jeans Lee, Tröja Numph, skor Vagabond

Utöver träning har jag varit ute i Upplands Väsby idag och bytt bil på Kia. Dags för en uppgradering då mitt samarbete med Kia fortsätter till årsskiftet. Därefter var det snabbt ut till Trispot för att återlämna våtdräkt (tack för lånet!) och sen intog jag en riktigt bra lunch på Adam och Albin tillsammans med Scandinavian Cosmetics & Le Couvent. Fick kramas med Sheila och Jossan, hitta min favoritdoft och höra mer om uppbyggnader av Le Couvents parfymer och dess noter. Väldigt trevligt och intressant. Nästan lite som Whiskyresan i början av veckan. Lukta, känna in etc etc.

Nu ligger jag i sängen och jobbar undan. Om någon timme ska jag svida om igen och bege mig ut. Imorgon är det fredag, igen. Veckorna försvinner. Men det får de gärna göra. Jag längtar framåt.

Kram på er,

34

6 svar till “Benböj och parfymluncher”

 1. Vaknar med grym träningsvärk och känner att en lugn jogg nog är det bästa (enda möjliga?) i träningsväg idag. Undrar därför hur dina ben mår efter ett sånt här pass? Kan du springa/simma/cykla nästa dag?? Eller kan och kan, det kan man ju såklart, men med kvalitet på passet?

  • Hej! Jag har oftast brutal träningsvärk men jag har byggt mina starka ben på att just träna på trötta ben, så brukar faktiskt springa dagen efter. 🙂

 2. Alltså ditt hår och ditt glow! WOW 🙂
  Hur gör du din frisyr, är det tidskrävande?

  Styrkekramar till dig från mig! <3 (Louise)

  • Tack snälla. Kommer en video i veckan på min IG.

   Annars finns det under stories som jag har sparat med. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *