Benpass med miniband

Höga tights (mina absoluta favoriter) finns här och sporttopp med mesh finns här.

Godmorgon. Klockan är tio och jag sitter ute på terrassen och äter min standardfrukost här nere. Omelett på äggvita med chili, ost och tomater, färsk frukt och vattenmelonjuice. Idag la jag dock på pannkakor med nutella då jag körde på rätt hårt på träningen. För att svara på en fråga jag fick igår gällande min frukost så har jag inte så stor matlust just nu. Dels på grund av värmen och dels på grund av att jag är rätt låg på energi. Konstigt det där. Borde man inte vara som mest hungrig då? Äh. Jag satsar på smoothies, omeletter, vin och bröd med olivolja och salt. Hela kostcirkeln, smack!

Nåväl, på förfrågan lägger jag ut dagens benpass. Fokus genom hela passet var kontakt vilket miniband är suveränt för. Finns att köpa här.

Kul att ni gillar mina pass jag lägger upp, lättare för mig att veta exakt vad ni vill läsa om ifall ni kommenterar.

A) 15 min pw med hög lutning på bandet.

B) 5 x 20 liggande benpress (15 st och därefter sista 5 st med ytterligare vikt och paus i bottenläge)

C) 5 x 20 Benböj med miniband och hantlar – raka marklyft med hantlar – snabba utfallsteg med miniband runt låren (naturligt motstånd)

D) 3 x 50 Sittande höftrotation med miniband runt låren.

E) 3x 25 Höftlyft med utåtpress i topplägget. Miniband runt låren så det är anspänning i lår och rumpa genom hela rörelsen.

F) 3 x 20 utfallsteg smithmaskin – sumoböj – 10 plyo upphopp.

G) 3 x 20 Sidosteg och bakåtkick med miniband runt låren.

Det var det. Lär få svårt att gå imorgon. Hej!

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *