Berns Breakfast club

Godmo..nej, det är förmiddag. Men den är god. Det är den. Jag sitter i skrivande stund på Kafferosteriet nere vid Stureplan tillsammans med Viktoria och jobbar. Har en text som ska in på fredag och sitter och korrar det sista. Det känns lite surrealistiskt. Att producera texter som företag använder på exempelvis sina hemsidor. Då skriver jag under deras “hatt”. Dvs, jag får en beställning på en text som de köper loss och använder hur de vill. Det känns häftigt att veta att folk ser något man har skrivit utan att veta att det är jag som har hjälpt till att komponera ihop eller skrivit den själv.

Vet ni varför det var en god morgon? Förutom att jag sov över hos Felicia igår och började morgonen med att vakna upp i en stor fluffig säng med en fin vän vid min sida? Förutom det så åkte vi även tillsammans in till Berns där vi mötte upp Viktoria, Karin, Teddy, Johanna, Agnes och Ida för frukost på Berns Breakfast Club.

Jag fick frågan om jag inte jobbar. Jodå. Men jag har gett mig själv ett par lugnare veckor. Jag fyller mina dagar med saker som får mig att skratta, som får själen att pirra och min nyfikenhet att explodera. Kravlösa upptåg med människor som får mig att må bra. Man måste det. Man får fan inte glömma bort sig själv. Speciellt när man har haft det tungt och hjärtat har fått ta emot många slag.

Okej frukosten. Kan vi tala om den? Den var bra. Rikigt bra.

Topplista:
Pannkakorna
Äggröran
Over night oats

Det är vad jag kallar för rejäl vardagslyx. Ska föreslå alla mina frukostmöten där framöver. Speciellt de jag blir bjuden på. Muehehehe.

Okej, onsdag. Veckan springer på. Jag vill tacka igen för all feedback jag har fått för Frankenstorm samarbetet. Det är helt sjukt vilken backning jag har fått. I morse blev jag stoppad av en kvinna i kön som frågade var min t-shirt var ifrån. Ni vet gluten-tishan? Och jag log och nästan stammade fram “det är från min egna kollektion för Frankenstorm..”. Varpå hon log stort och sa “men så häftigt!”

Ja! Precis så. Det är ashäftigt ju!

Ska fortsätta jobba, ville bara titta in och säga hej. Ser framemot löpning i eftermiddag. Har fått nytt schema från Simon som tyvärr slutar som coach på grund av ett stort uppdrag (grattis, du är rå!) som han kliver på i höst. Men jag fick ett löpupplägg för kommande 2 månader vilket jag är väldigt tacksam för då jag funderar på att tävla om ett par veckor.

Hej på er sålänge, puss!

28

4 svar till “Berns Breakfast club”

  1. Direkt när jag såg din t-shirt tänkte jag att jag skulle kunna ha en med “I’ve only got one problem and that’s my glutenintolerans” ??

    • Ja, du vet hur det är. Allt tolkas lite olika när man är egen. Och människor har en del förutfattade meningar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *