BOKFEST “ALLA MINA STEG”

“I slutändan så vill vi bara att människor ska tycka om det man gör och framförallt – tycka om en för den man är.”

Jag avslutade mitt tal på min bokfest med denna meningen och höjde sedan glaset till en skål. Havet av människor log och skålade mot mig. Det gick ett lyckorus genom hela min kropp. Som när knopparna brister en varm vårdag, en efter en, millimeter för millimeter genom en kropp sträckte på sig, hög av ruset av kärlek, vin och stämning.


Det var 130 stycken som hade osat till min bokfest som jag ordnade tillsammans med mitt team på Mondial Förlag. Ca 100 kom, vilket var helt sjukt. Jag var och är fortfarande helt tagen av alla som kom och supportade min bok. Att det blev så bra, att den är så omtyckt. Det är fortfarande svårt att ta in. Det var en sådan BRA stämning genom hela kvällen och det roligaste var helt klart när jag lurade alla att jag skulle rappa. Vince som spelade var med på pranket och ställde sig vid mixerbordet för att “preppa” inför att jag skulle gå på. Stämningen som infann sig i lokalen var hysteriskt rolig att beskåda. Vissa började vråla “köör” medan andra, ping Louise, stod och gjort tecknet “abort mission” med en skräckslagen min. Några började nervöst skratta och en del bara stod och förstod ingenting. När Vince sen började spela, efter mitt “näh, skämtade bara” var OSLAGBAR.


Kvällen började vid 18:00 och avslutades 04:30 i en vinglig barfota dans genom en stad som aldrig tycktes vilja sova. Efter Mondial drog ca 40 personer vidare till Cava-baren där vi fortsatte festen. Därefter drog vi vidare till Supper och sedan till Wall. Jag avslutade med efterfest hos Simon innan jag kastade in handuken. Det var en sådan jävla rolig kväll och som Helena, en vän till mig skrev, “jag är fortfarande bakis från i fredags”. Jag med, bakis av vinet, skratten och dansen. Stort tack till alla er som kom på min bokfest och framförallt – stort tack till alla er som har köpt boken.

Tack.

17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *