Brucepass -> Slagskeppet

I Torsdags var jag inbjuden till ett träningsevent som Brucepass höll i på Slagskeppet.  Jag och Mindy möttes upp efter jobbet och tog oss dit tillsammans då ingen av oss riktigt visste vart det låg. Hoodzen kring Ropsten är jag inte riktigt bekant med, så det kändes skönt att ha en lika ovetande person bredvid mig. Delad förvirring är dubbelt nöje, är det inte så?

Eventet var kul och jag gillar Bruce koncept. Möjligheten att träna på 100 olika studios samt gym i Stockholm med endast ett medlemskap är en riktig grym idé.

Nu var kanske inte eventet det bästa  jag har varit på och det märktes att det var relativt nytt och att vissa saker behövdes förbättras. Men då jag inte hade någon planerad träning den dagen brydde jag mig inte riktigt om att mestadels av träningen (eventet var ca 2h) gick åt att prata thaiboxningsteknik. Men om man hade inställningen att vara där för ett kvalitativt träningspass eller “köra slut” på sig, så tror jag nog att man kan ha blivit lite besviken.

Nu utgår jag endast från mig själv vad jag gillar och jag förstår att Slagskeppet ville ha ut så mycket så möjligt på eventet för att marknadsföra och visa vad de kan erbjuda för träning.

Blev dock positivt överraskad av lokalen då jag trodde den skulle vara mycket mindre. Och i det stora hela var det roligt att hänga med Mindy, träffa Fanny som är en av grundarna samt boxas lite. Jag kör ju en testmånad med Bruce nu och det var via dem jag bokade på mig på Urban Ride. Det finns så många olika träningsformer jag vill testa på och köra. Men det går inte just nu tyvärr, då hade jag behövt klona mig. Men i den mån det går och det inte går ut över min Ironman träning då jädrar testas det loss. Det är ju så förbaskat roligt att röra på sig, oavsett vilken träningsform, eller hur?

0

2 svar till “Brucepass -> Slagskeppet”

 1. Hej Joanna!
  Va också där så ja håller med, kunde varit mindre genomgång. Tycker det är bra att du är ärlig men ändå snäll när du skriver. Bra inlägg!

  • Hej!
   Tack så mycket. Ja, man vill ju inte såra någon eller vara taskig, men samtidigt vill jag vara helt ärlig. Balansgång det där.

   Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *