,

Casanis

Häromdagen var vi ett större gäng som möttes upp i Marbella för en bättre middag på Casanis som ligger i gamla stan. Ni som har följt mig länge vet att det är en av mina favoritrestauranger och detta är säkert den 5e gången jag är där.

Vi började med en fördrink nere i Puerto Banus hamn. Det är en freakshow på riktigt. En riktig låtsasvärld. Folk betalar 30.000 för att ha ett parkeringskort enbart nere i hamnen så de kan köra in och visa upp sina Ferraris, McLarens, Porsches etc. Sen kör de sakta sakta runt med nervevad ruta samtidigt som de låtsas vara oberörda för alla blickar. Men innerst inne vet man ju att de håller på att bajsa på sig av lycka. Men trots alls påfåglar och vräkighet så är det faktiskt en av anledningarna till att jag diggar Marbella. Här finns alla typer av människor och alla kör sin grej.

Vadfan, hade jag haft 500 miljoner på kontot hade jag också lagt till med mitt skepp och kört crossfit på taket i mitt designade gym.

Åter till middagen. Foie Gras till förrätt och som vanligt- den perfekta råbiffen till varmrätt. Efterätt blev..okej som vanligt igen, choklad fondant. Ser ett visst mönster i min mat.

Efteråt droppade några av och fler anslöt. Vi körde en drink på en annan bar innan vi åkte hemåt igen.

Idag ligger vi vid poolen och tar det riktigt lugnt. Tränade imorse och ska äta en sen middag i Benahavis. Måste packa ihop mina saker med. Hatar att packa. Får på riktigt utslag av det. Imorgon drar jag till Polen. Hej!

 

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *