CELEBRATE YOUR LIFE COME ON!

Klicka för Sneakers.

När detta inlägget postas så är jag i full gång att dirigera flyttkillar som flyttar in mitt liv som ligger nerpackat i x antal kartonger till en ny adress. Jag fick tillträde till min nya lägenhet i morse, banken har fört över pengarna och nycklarna är nu mina.

Jag andas ut. Veckor, nej månader av tryck över bröstet, toppandning och stress över banklån, förlorade budgivningar och känslan över att inte landa är nu förhoppningsvis över. Jag höll andan tills den sekund jag släppte pennan och Gabriel bekräftade att pengarna var överförda. Jag spände mig så hårt att jag var tvungen att sätta mig på ett trappsteg mitt på Odengatan innan jag låste upp bilen. Samla ihop mig själv.

Sen reste jag mig och gick med lätta steg till bilen. Lätta, kontrollerade och starka ben.

Ännu en lägenhet som jag äger i Stockholm. Ännu en ny adress. Ännu ett nytt kapitel i mitt liv.

Som om den lyckan inte vore nog så klarade jag tentan igår och har nu passerat steg 1 i min utbildning. Jag är nu certifierad i fysiologi, anatomi och träningslära.

Bilder tagna av duktiga Rasmus LindahlBjörn Axens lanseringfest på Norrlandsgatan.

Hur jag firar? Ikväll kommer tjejerna hem till mig och hjälper till att packa upp. Jag är så oerhört tacksam för dem. Det är som en armé av styrka som hela tiden går bredvid mig. Igår var jag och Viktoria på Ikea och jag höll på att kissa ner oss av skratt när vi testade olika sängar, mätte möbler och hetsåt dammsugare på stående fot. Sånt är fint. Hon är fin.

Men där har vi det. Lägesrapporten. Bubblet står på kylning och det är en väldigt rörig men ack så fin, tvåa som står redo för uppackning i Sundbyberg. På lördag ska jag äta middag med en jävligt snygg man och fira.

Fira lägenhet, tenta, att jag är omgiven av fantastiska människor, plakat i skyltfönster..ja, livet i stort.

Ha en fin fredag, hoppas ni mår lika bra som jag gör idag.

105

14 svar till “CELEBRATE YOUR LIFE COME ON!”

 1. GRATTIS! Ny lägenhet och att slippa oro för boende måste vara underbart skönt. Och en klarad tenta såklart!
  Jag tänker också fira idag, eftersom jag fyller år 🙂 Trevlig helg!

 2. Lajfet Joanna, Lajfet! Fortsätt att le och ta stora tuggor av världen, världen är din! Jag är så sjukt impad och inspirerad av dej, you rock the ”Sundbyberg”? trevlig helg fina?

 3. Stoort jävla GRATTIS till dig!! Ny Lya , klarad tenta, friendcation(stavas det verkligen så) men så mycket nya grejer som händer där, ny kärlek…..inte konstigt du är lite trött lycklig och berusad på livet!! All lycka till dig du jobbar hårt!! Får gåshud på armarna!!! Vilken inspirations källa till livet du är!!! ♥️♥️♥️♥️

  Kom ihåg att andas mellan varven oxå! ?
  Bamsekram till dig!! /Linda

  • Tack Linda! Det är omtumlande på alla plan och sätt just nu. 🙂 😉

   Stor stor kram, är så glad för den peppen du ger härinne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *