Checkar in: Panel på Elite Grand Hotel Gävle.

I fredags checkade jag och Louise in på Elite Grand Hotel i Gävle med pirrig förväntan. Anledningen till detta var som jag skrev i fredags att vi skulle prata om marknadsföring via Sociala Medier på en after Work som SWYHM höll i.

När vi kom fram till hotellet blev jag positivt överraskad, visst ser såg det bra ut på bilderna, men i verkligheten var det ännu bättre och jag ärligt säga att de hade koll på läget. Detaljerna, servicen och stämningen fanns liksom där.

Vi hade, som nog alla har, en önskan om uppgradering då (låt oss vara ärliga) alla älskar en bra uppgradering. Vilket vi fick. Big time. Vi skrek rakt ut när vi öppnade dörren till den rosa sviten som hade tilldelats oss och när vi sen såg vilket oerhört fint mottagande vi fick i form av syltkakor, djungelvrål (Louise favoriter), bubbel och tryffelchips så var lyckan total. Stort plus att ta reda på sina gästers favoritgotte, sådant kommer aldrig glömmas bort. Både jag och Louise kände oss så bortskämda och oerhört lyckliga över att få spendera ett dygn i drömsviten, men framförallt att få chansen att göra en sån här grej. Stort tack till Micke + team på Elite för uppgraderingen och den goda middagen!

Vid tretiden slog vi igen datorerna efter att ha jobbat undan det sista och korkade upp bubblet. Sen gick vi ner och soundcheckade, tog lite bilder innan vi slutligen la en sista touch up på sminket, sa några väl valda ord till varandra och gick ner till minglet.

45 minuter gick fort. Alldeles för fort. Det konstaterade direkt efter vi hade stigit av scenen. Jag hade bara börjat, jag ville inte inte sluta och det ville definitivt inte Louise heller som var så otroligt duktig. Jag har alltid sagt till alla andra att gör man något bra ska man alltid klappa sig på axeln och hylla sig själv – och det sa jag även åt teamet när vi efter minglet satte oss ner att äta middag på hotellet. Jag tyckte att vi alla inklusive jag och Louise skulle vara stolta över oss själva då det blev så lyckat och att (humble brag) vi ganska direkt efteråt fick förfrågningar att göra om det igen.

Det var riktigt intressant och roligt att träffa alla företagen som var på plats och extra roligt var det att få svara på frågor de hade med sig inför kvällen och att få dela med sig av min syn av sociala medier, hur jag jobbar men även hur vi tar hjälp av varandra. Det är inte en one man show, det kan vara – men jag tror på team och att hjälpa varandra framåt.

Resten av kvällen spenderades i sängen med ett glas rödvin och godis. Vi tog båda en dusch i det stora härliga badrummet med golvvärme (mycket viktigt), smörjde in oss och där låg vi sen i våra morgonrockar och tofflor. Behöver jag skriva att vi njöt över att vara i säng före tio?

Så blev det lördag och jag vaknade utvilad efter nästan 9 timmars sömn i en stor fluffig hotellsäng. Drömmarnas dröm. Men det kom att bli bättre, nämligen när jag hittade plättar på frukostbuffén.

När allt var slut gick vi upp på rummet igen med några croissanter i fickan och gjorde det vi helt enkelt är väldigt bra på…

…chillade och fångade det på bild.

Sen åkte vi hem med 11:14 tåget vilket jag trodde var 11:22 så det blev lite kaotiskt där en snabb sekund när vi mitt i plåtningen på Gävles gator fick rusa med all packning till tåget.

Tack för vi fick komma, om det är såhär roligt att prata Sociala Medier och stå på scen – ja då vill jag göra det varje dag.

7

2 svar till “Checkar in: Panel på Elite Grand Hotel Gävle.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *