Chokladfabriken.

Vi flyttade in i denna lägenheten för lite mer än ett år sedan och det är ständigt en process att inreda samt få den där “inbodda” känslan. Vi är långt ifrån klara, men det börjar sakta men säkert att ta sig. Både jag och Calle är intresserade av inredning men lika mycket som jag kan lägga pengar på designsoffor och ägna timmar åt att fundera över tavlor, lika lätt kan jag få total prestationsångest och stänga av totalt. Jag gillar att ta det i min takt och får klåda när allt är för perfekt. Andra får ångest av träningskonton på Instagram, jag får det av inredningskonton. Jag inser helt enkelt att jag aldrig kommer bli sådär pysslig eller duktig på att inreda som några av de konton jag följer i perioder. Missförstå mig rätt, det må se välstädat och väldigt stylat ut på dessa bilderna, men det ser inte alltid ut såhär och i vårt tredje rum hänger tvätt, två cyklar står parkerade och jag har skövlat in en drös med Reebokskor.

I vilket fall som helst så tänkte jag passa på att dela med mig av mina “favorit-spots” här hemma innan det ser ut som ett bombnedslag igen.

Det som är kvar att ordna är terrassen samt lite småfix där inne som exempelvis fler tavlor och strukturera förvaringen. Vi behöver även ägna lite kärlek åt det lilla rummet som just nu fungerar som förvaringsutrymme.

Terrassen är ca 17 kvm och består just nu av ett bord med 4 stolar, en grill och några odlingar. Det låter kanske mycket men det ser tyvärr väldigt kalt ut. Detta var mitt stora projekt denna sommaren, och jag hade storslagna planer att fixa till den i en bohemisk stil som flöt samman med den strama skandinaviska stilen vi har inne.

Jo men visst.

Det projektet väntar fortfarande på min uppmärksamhet. Om vi säger som såhär, jag hade lite annat för mig.

Det var den lilla rundturen, hoppas ni gillade den. Hej!

17

7 svar till “Chokladfabriken.”

 1. Vad fint ni har det Joanna!

  Tycker allt är väldigt fint men särskilt matbordet och stolarna – SÅ SNYGGT!

  Ha en fin dag! Kram Camilla

 2. Jag brukar inte fråga vart saker är köpta eller kommer ifrån, men jag föll helt för erat köksbord första gången jag såg det.
  Älskar annorlunda struktur och material och betongbordet var så himla fint..
  Är ytan vaxad eller på annat sätt behandlad?
  Och vart har ni köpt det?

  • Jag är så förälskad i det bordet. Vi designade det själv via http://www.rasvenskdesign.se/. De ligger ute på Värmdö och det tog ca 6 veckor för dem att göra allt åt oss. Den är behandlad, men tror inte 100% vax, minns inte riktigt om jag ska vara helt säker 🙂

   Kram!

   • Perfekt. Är på jakt efter ett mindre bord. Har ett enormt träbord just nu, men eftersom vi bara är 2 numera blir halva bordet någon form av avställningsyta för handväskor, papper och strykbräda, och så vill jag inte ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *