,

Chunky


Kjol
och skor från Ilse Jacobson samt skjorta från Hope. Glasögonen är från Gucci.

Såhär såg jag ut igår och vet ni vad? Jag älskar looken! Kände mig så jädra snygg hela dagen och fick så mycket komplimanger för mina nya skor. Vilket de ska ha, för de är verkligen så snygga. Men framförallt är de sköna och gå i. Gled runt i dem från 08:00-21:00 och gick då flera långa sträckor (hej kontor en bit från tunnelbanan i Mörby C).

Sitter just nu med blekning i håret (ni ska få se före och efter bilder) på Björn Axén och jobbar. Var här redan vid sju i morse för att hinna med. Dagen är rätt lugn annars, har en del jobb som samt ett lunchmöte i stan så kör hemmakontor idag.

Ikväll däremot, då blir det inte så lugnt. Ska jag iväg och köra SMACK (tempotävling) med Sofie Lantto. DET blir spännande. Vi hörs! hej!

1

0 svar till “Chunky”

  1. Hej!
    Vet du hur regler kring våtdräkt är? Jag läste att det var förbjudet att använda på 1500 m vid 22 grader,
    vid 3000 m var gränsen 24 grader. Jönköping är ju 1900 m ? TÄNK OM JAG INTE FÅR ANVÄNDA VÅTDRÄKT?!
    Då får jag ställa in, för jag tar mig inte fram 1900 m utan våtdräkt. Något du funderat över???

    • Hej! Ja reglerna är strikta och finns där för en anledning, vilket är bra tycker jag. Alltså jag tycker inte du ska begränsa dig så. Kan du inte testa att simma ute utan våtdräkt? Har du testat? För jag tänker ju att du kör utan i pool? Förlita dig inte på flytkraft endast, träna då utan våtdräkt. Ta det lugnt bara, det kommer gå bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *