,

Cirkelfys + 3-2-1 intervaller.

Jag skulle inte vilja påstå att det var den vanliga energiska “ända in i kaklet” Joanna som körde ute i lilla gymmet imorse. Min mage är lite körig (mitt egna fel som fullkomligt dränker allt i extra stark habanerosås) och jag är rätt seg i kroppen. Jag vet inte vad det är men jag hittar liksom inte den där gnistan. Fick ta till alla mentala tankeknep för att fullföra mitt pass idag som jag även kortade ner (ett av knepen – kompromissa) för att jag ens skulle fullfölja hela. De andra två knepen jag tog till var att tvinga tankarna att hela tiden visualisera målgång alt en utvald sträcka i IRONAMAN Marbella 70.3. Så fort tankarna gled i väg på något annat eller jag började tänka negativt röt jag till (högt!) och ledde tillbaka tankarna där de skulle vara. Ett annat var att jag innan jag började satte en tid som jag skulle köra hela passet på, en tid som kändes okej och som jag hade dealat fram med mig själv. Var jag inte klar med allt efter 45 min som jag satte – nej då fick det vara så. Men då var jag färdig och kunde fokusera på annat.

Såhär såg passet ut:

Uppvärmning:

50 st kissande hunden – 50 st rullande magcrunches – 50 st armhävningar på knä.

Cirkel 5 varv:

10 utfallsteg – 10 marklyft – 10 pushpressar – 10 sidolyft med hantlar.

3×10 Benböj med varannat lyft som sumoböj.

Därefter ut på vägen för följande:

1 km 5.10 tempo.

2 x 3-2-1 min intervaller i pulszon 5 (mycket ansträngande) 1 min joggvila mellan varje intervall.

Sen var jag klar och kände mest: tack fan för det.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *