COACHING BY SWICA VÄXER


Jag teamar upp med Ignite, Stockholms nya coola gym, där jag bland annat under hösten kommer att köra SWC RUNCAMP POP UPS. Det känns riktigt roligt att få vara en del av Ignite och deras grymma coacher. Ser fram emot att utveckla min coaching ytterligare en nivå och äntligen få livecoacha igen. Mer om SWC RUNNING, när klasserna släpps samt min inblandning i Ignite kommer i veckan. Sen kommer det gå fort, det är mindre än en månad kvar tills runcamps drar igång.

En annan rolig grej är att jag tog in 2 nya företag för coaching förra veckan. En av dem är Aller Media och jag kommer under oktober månad leda deras lunchlöp en gång i veckan. Och sen har ju även Friendcation Runners kickat igång, vilket ni redan har sett. Det är oerhört roligt att få fortsätta bygga på mitt coachande med denna typen av aktiveringar. Jag kommer givetvis fortsätta coacha online, det går riktigt bra, jag gillar den formen av coaching och det är uppskattat, men jag kommer behöva fortsätta vara restriktiv med platser där.

Håll utkik på min IG och härinne under veckan så du inte missar när jag släpper mer info samt platserna för SWC RUNCAMPS. Det blir kul, och riktigt jävla svettigt. För vill du pusha dig utanför din comfortzone i höst är detta du ska anmäla dig till.


13

2 svar till “COACHING BY SWICA VÄXER”

  1. Grymt det kommer bli kanon, och så kul! Om det passar in i min kalender kan du räkna med att jag hänger på och bokar in mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *