Color Shot event med Björn Axén

 Igår hade jag verkligen ett sådant ”händer detta verkligen?!” moment. Det var när jag stod och hälsade alla välkomna som jag kom av mig mitt i meningen och stelnade till. Jag märkte det så tydligt då jag sällan kommer av mig när jag pratar inför folk. Jag har inga problem med det och tycker det är väldigt roligt. Men igår så stockade sig orden och sekunden efter kändes det som att jag stod bredvid mig själv och betraktade alla människor. Jag blev alldeles varm i kroppen och adrenalinet började pumpa. Som om jag stod på startlinjen inför ett lopp. För en sekund blev jag lite orolig för att jag skulle explodera i ett tourettes-anfall samtidigt som jag skjöt ifrån på stället. Välkommen lyckorus. Här stod jag mitt i Axéns studio med 15 tjejer som jag personligen hade bjudit in och hade mitt alldeles egna event. Nyp mig!

Jag har jobbat ihop med Björn Axén i ett år snart och gillar verkligen deras produkter men framförallt gänget på kontoret och såklart salongen. Så det kändes rätt självklart att öppna upp och bjuda in till en AW på en av deras salonger.  Och då såklart med deras coola color shots i fokus.

Kvällen började med mingel, välkomstdrink och trendrapport av Dejan och Karl. Efter det släppte vi loss lekstugan som jag valde att kalla denna kvällen för. Just precis, lekstugan. För det är ju precis det här hår, kläder och smink handlar om för mig. Att leka runt och testa sig fram. Våga ta ut svängarna och vara kreativ.Det häftigaste med kvällen var helt klart att alla utom en person färgade håret. Hur coolt? Elin, Agnes och Felicia tog täten och körde rosa. Elin framförallt  – hon har i dag bubbelgumsrosa hår. ÄLSKAR DET!

Färgen går ut eftet x antal tvättar. Beroende på hur mycket andel färg du har i balsamet. Har man som jag, bara ha en lätt rosa nyans i topparna, så tar det en tvätt sen är färgen borta. Men kör man som exempelvis Agnes eller Elin så tar det ca 3-4 tvättar. Färgen är dessutom skonsam och fuktgivande för håret vilket är ett stort plus när man som jag färgar håret var 6e vecka.

Stort tack till alla er som kom och till Björn Axén samt Mildh PR för väl styrd kväll. Mer färg åt folket!

Bilder tagna av Ellen Waldton.

0

6 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *