Dagarna som har gått

Det har varit en bra helg. Oväntat bra. Och tur är väl det. Det slår mig gång på gång vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig och hur roligt livet kan vara. Och det får mig att längta ännu mer efter hösten och det som händer då.

Men nog om det. Det är då.

Mimchella outfit bestående av shorts från Zara, sammetsbh lån av Viktoria, kavaj från Alix the label och boots från Ten Points.

De senaste dagarna har bestått av träning med tjejerna på Barrys, sportmassage av Josephine på Vigeo Kliniken, vin med Jossan, Elin och Kim, middag med Sophie på Mellow, Mimis 30 års fest och pizzadejt med Pernilla. Var även ute en sväng vilket inte var någon höjdare alls och med facit i hand skulle jag stannat där jag var, men det är sånt som man kommer på lite för sent.

Mimi hade styrt en helt fantastisk dagsfest som pågick till sen kväll/natt. Stolt över vad hon och Fredrik hade byggt upp och är oerhört tacksam över att få vara med och fira henne. YOU GO GIRL!

Pratade med en tjejkompis häromdagen om att skapa sig själv livshistorier man vill spara. Och jag tar med mig det. Sparar och fortsätter samla.

Kram på er,

49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *