Dariel dress

Ser ni Aperolen jag har i min hand? Den har jag längtat efter ett bra tag nu. Dagen före tävlingen satt i princip hela uteserveringen och drack Aperols och den orangefärgade drinken var en stor motivator under sista varvet på löpningen. Sjukt ändå att man längtar efter sprit, men sån är jag. Det som är bra där är att det räcker med 1-2 glas, sen är jag nöjd. Okej, nog svamlat om Aperol Spritz.

Såhär såg jag ut igår, ny klänning från Nümph (klick!) och flats från Wera samt stråväska från Ellos. Hade en riktigt lugn dag igår med simning på morgonen och hemmakontor resten av dagen. Framåt sex kom Carro och Magnus över på grill vilket ledde till en spontanutgång på F12 där vi mötte upp Sara & co. Var hemma redan vid halv två dock då jag hade tidigt jobb idag och äntligen ska ut och cykla lite i eftermiddag. Svullnaden i foten har gått ner ytterligare så det går verkligen åt rätt håll.

Drömmer om långa löpturer med ett dopp som avslutning…nej, hinner inte mer nu. Ska försöka hinna skriva klart rengöringsinlägget ikväll också, håll utkik! hej!

0

0 svar till “Dariel dress”

  1. Supersnygg! Hur är Nümphs storlekar? Funderar på att beställa klänningen och är vanligtvis en 38:a 🙂

    • De är bra i storleken. Detta är en 40 och jag skulle lätt kunna haft en 38:a 🙂 så kör det du har.

      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *