Dejtkvällar och röda läppar.

Det var som att luften lite gick ur mig under dagen idag. Skulle inte vilja säga att jag var nedstämd. Men det var något som inte riktigt stämde. Hade en del att göra under dagen vilket kändes mer motigt än vanligt och när jag cyklade hem så kändes 10 kilometer som 100 och jag blev stressad av trafiken, vilket aldrig brukar hända annars. Jag brukar vara som en kanonkula som far fram längs gatorna samtidigt som jag tjuter för det går så fort.

Humöret höjdes dock lite när jag kom hem och jag gled ner ganska direkt till Vici för ett snabbt men jäklar så svettigt pass med Sarah (passet kommer under morgondagen). Skyndade mig sedan hemåt för att snabbt duscha och göra mig redo för min dejt med Elina. Vi har instagramcrushat på varandra en längre tid och även varit med in en artikel tillsammans i Shape Up för en tid sedan, så det var verkligen hög tid för oss att ses.

Och oj. Oj vad jag behövde en kravlös trevlig kompisdejt med lite charkisar, ett glas rött och snicksnack om livet. Jag kände det ganska direkt när jag satt där att själen behövde just det.

Nu är jag hemma igen och har krupit ner i sängen. Calle är på jobbresa till fredag och lägenheten är helt tyst. Gatan nedanför sjuder av liv och balkongdörrarna står helt vidöppna. Det är sommar, livet är kravlöst, behagligt, spännande… och trots att jag inte är helt med i matchen så mår jag faktiskt väldigt väldigt bra. Egentligen.

Det är trots allt det viktigaste.

13

4 svar till “Dejtkvällar och röda läppar.”

 1. Vill bara säga att du inte är ensam om att känna den där tomheten eller snarare mini-mini-depression efter en sådan stor prestation. Charlotte skrev ett bra inlägg om det för ett tag sedan där många kan känna igen sig… Min tomhet efter maran kom fyra dagar senare och jag trodde jag hade gått och blivit knäpp. Men det var bara kroppen sätt att säga att det behövs någon dags vila till.
  http://www.healthyliving.se/charlotte/tomheten-efter-ett-marathon/
  KRAM!

  • Hej!

   Ja, tanken slog mig igår att det kunde röra sig om något sådant. Tack för din fina kommentar Tuva! 🙂

 2. Så tråkigt när det känns tungt, å andra sidan uppskattar man de bra stunderna ännu mer då.

  Du lyckas i alla fall inspirera! I helgen fick jag tummen ur och köpte mig en cykel. En hybrid för grus/landsväg och nu har jag fyra veckors semester framför mig då jag kan cykla varje dag. Är så peppad!!!

  • Men jädrars vad kul! Du kommer älska det! 🙂

   Och…uppleva en ny sorts hunger 😉

   kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *