Del 2 Årsresume 2020

Vi fortsätter riva av året med att byta vår mot sommar och blicka tillbaka till sol, värme och internetpaus.

Juni

Juni var en magisk månad. Jag och L sprang som aldrig förr, bland annat en helt fantastisk runda på 30 km i sommarvärmen. Jag var i en förbannat bra löpform och kände mig så oerhört tillfreds med min träning. Vi hängde en hel del nere vid klipporna och badade, var på sommarfest hemma hos Adrian och Sara, jag överraskade L med skattjakt som ledde till hotellövernattning och middag ute. Vi körde dagsfest med ett gäng vänner på Brillo samt Adria och varje tisdag och torsdag löpcoachade jag 8 helt fantastiska tjejer.

Jag och Louise ledde även ett PRE MIDSUMMER event tillsammans med Memento Events där vi tog med 25 tjejer genom en hel kväll av lekar och därefter åkte vi ribb ut till Bockholmen där vi hade en traditionell midsommarkväll. Helt fantastisk kväll.

Vår riktiga midsommar firade vi ute hos Parneviks i Tuna. Två soliga dagar med sol, bad och häng på bryggan.

Veckan efter midsommar började dock sommaren på riktigt med att sommarlovsbilen rullade söderut. Det var äntligen dags för vår efterlängtade roadtrip!


JULI

Om juni var bra så var juli minst lika bra. Jag köpte ett par Pradasandaler (VÄRT ATT NÄMNAS!) Vi hängde nere i Ystad i två veckor och gjorde små dagsutflykter runt på Österlen. Hade en magisk dejtnight på Smedjans. Daniel och Felicia mötte upp oss två dagar och tillsammans visade vi runt dem i ett härligt sommarskåne. En dag sprang vi mellan Ystad och Trelleborg (43.3 km) och en annan dag åkte vi in till Malmö och åt ramen på Saluhallen. Efter några härliga dagar hemma hos mina föräldrar brummade vi vidare upp till Båstad i sommarlovsbilen där vi mötte upp Sophie och Johan för en natt på Hotel Skansen Båstad. Dagen efter fortsatte vi norrut med gps:en inställd på Busjön och L´s stuga. Där spenderade vi en vecka med att springa i skogen, bada i sjön, åka ut och fiska med båten och läsa oändligt med böcker.

Jag blev bara kärare och kärare i honom. Och jag minns att jag tänkte – är det ens möjligt att vara såhär kär?

Juli var även månaden då jag checkade ut och var borta i över 7 veckor. Något som oroade många men även uppskattades på flera håll. Det var ett gäng annorlunda veckor och en vacker dag så kommer jag dela med mig av dem. Men inte idag, det har vi inte tid med nu.

AUGUSTI

GONE.

Fortsättning följer..


58

6 svar till “Del 2 Årsresume 2020”

    • Jag lämnade små lappar enligt en rutt jag hade bestämt. Första lappen hade min killes kompis som han träffade den dagen. Sen stod det en ledtråd på varje lapp 🙂

  1. Jag tror att du var och spelade in Robinson de veckorna som du var borta ?
    Kram och tack för en bra blogg ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *