Del 3 Årsresume 2020

Så har vi kommit fram till sista delen av min årsresume. Jag återvänder till den digitala världen och firar det med lugg!

SEPTEMBER

Bara några dagar efter att jag återvänder till den digitala världen drar jobbet igång på riktigt igen. Vi åker till Italien med ett litet Friendcation-gäng och är så oerhört tacksamma över att för tredje året i rad besöka Terreno och genomföra vår absolut bästa resa. Detta kommer att bli den enda utlandsresan vi gör detta året med Friendcation. Den enda av totalt 6 bokade som vi tyvärr fick avboka pga Covid.

När vi kommer hem från Italien hinner jag knappt landa innan jag sitter i bilen på väg upp till Sälen med L vid min sida. Äntligen ska vi fjällvandra, springa och njuta av varandras sällskap. Vi stannade till på Dala Flodas Värdshus på vägen upp och väl framme i Sälen checkade vin på Olarsgården. Det var en magisk helg och jag insåg där och då att jag måste byta ut några månader av mitt liv i Stockholm mot mer fjäll.

September är även månaden jag och Maya börjar träna ihop en gång i veckan, jag går ut med att jag blir med kontor och jag startar upp min PT-Online verksamhet.

OKTOBER

Oktober är konstig och rolig på samma gång. Flera av våra event ställs in men vi lyckas få till vår efterlängtade outdoorresa till Dalarna med Friendcation och jag sover under bar himmel. Jag och Louise njuter för fullt över att få göra det vi är bäst på och det blir en väldigt lyckad hel. När jag kommer hem så signerar papperna för Abrand Jeans och Kallt Ljus med Maria. Det är spännande och läskigt på en och samma gång. Vi börjar renovera kontoret. Jag går ut med mitt samarbete med Microsoft och Erdinger samt tar in 20 nya PT Online kunder.

NOVEMBER

Jag kommer alltid minnas november med värme. För även om allt annat sög, min energi var som bortblåst, jag kämpade med 2 företag och heltidsplugg så var jag ändå väldigt varm i själen. Jag och L beslutade oss för att köpa lägenhet och inom loppet av en vecka hade jag sålt min och köpt vår drömlägenhet. En 60 kvm sekelskiftsdröm i Sundbyberg. Äntligen skulle vi bo tillsammans på riktigt. Förutom detta så hände det inte mycket. Jag tränade, jobbade och hängde på Sandhamn med Louise. Thats it.

DECEMBER

Så har vi kommit till årets sista månad och ångesten var ett faktum. Vi fick ställa in resan till fjällen och blev kvar i Leksand över jul. Firade med L´s brors familj och besökte Stefan Anderssons keramikstudio. Jag blev kär i en bil (Kia Sorento) och släppte julkampanj för min PT-Onlinetjänst som blev fullbokad innan jag ens hann dricka upp min julmust. Avslutade mitt 4 åriga samarbete med Reebok, sov en hel del, åt och såg på serier. Och sprang, långt, kort, snabbt, långsamt. Saknaden efter min familj, ovissheten inför året som kolla komma och irritationen över att vårt land styrs av ett gäng inkompetenta idioter gjorde mig låg. Men det fick gå. Vad annars hade jag för val? Bara att tugga i sig det och köra på.

Det fina med december var ändå att vi flyttade in i lägenheten och firade vår första nyår tillsammans. Det överskuggar allt. Jag älskar att vakna här tillsammans med honom.

Och det är det som räddar det här året. Vår kärlek. Utan den hade det inte varit lika ljust.

Tack och hej 2020, nu jag mer än redo för 2021.

77

4 svar till “Del 3 Årsresume 2020”

 1. Fin årsresume – helt sjukt vad du hunnit med under året, trots allt!!
  Ser fram emot att få följa dig det kommande året också, du ger alltid så mycket av dig själv och det är en fantastisk inspiration!
  Älskar hur du är och förmedlar dina tankar och åsikter, så mycket klokt och tänkvärt.

  Hoppas 2021 blir ett bra år för dig, och att alla dina samarbeten får blomstra. Ser även fram emot att få följa dig och L, er kärlek är så fin!!

  • Hej Alexandra! 🙂

   Ja, det har hänt en del trots allt. 🙂

   Stort tack, ser framemot att få dela med mig av allt roligt som händer 2021!

   Stor kram

 2. Halloj.
  Inte nog med att du är en fantastisk storyteller, du tar även makalöst fina bilder. Det är en fröjd att få följa dig och dina upptåg både här och på Insta. Ser också fram emot att se vad du hittar på under 2021 och jag hoppas självklart få gå på fler härliga Friendcation events med dig, din vapendragare och en massa andra härliga tjejer.
  Önskar dig ett finfint 2021! ❤️

  • Halloj! Vad go du är och vilken fin kommentar. Tack snälla, ser framemot att dela med mig av livet 2021 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *