, ,

Det behöver inte vara svårare än så.


För att spinna vidare lite på förra veckan inlägg  om planering och hinna med så är det inte alltid lätt att hinna träffa sina vänner, det är minst sagt ett pussel, och människors sociala behov varierar. Men för mig är det oerhört viktigt att ens relation inte ebbar ut och blir en “facebook” tråd där man enbart hörs via chattmeddelanden.

Jag vet hur bra jag mår av att umgås med människor (förutom de dagar då min introverta sida tar över och jag umgås en hel dag/kväll med mig själv för att jag helt enkelt inte ens orkar öppna munnen för att prata med folk),och jag försöker ofta få till små minidejter när tiden inte räcker till för större aktiviteter. Det krävs inte mycket, om tex imorse, snabbfrukost med Louise som precis är hemkommen från NYC  och som jag inte har träffat på över en vecka. Vi sågs vid tjugo sju på Pom och Flora, jag beställde in deras “Banana Split” med jordnötssmör och en timme senare befann jag mig på väg till jobbet. Det krävs inte mer än det. Men det gör så mycket.

Dagens outfit är enkel, men helt klart en favorit när inspirationen tryter. Byxor med volang från HM, skor från Filippa K, Skjorta från Raffe och kappa Cos.

Ha en strålande dag!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *