Det fanns en tid då långpassen enbart bestod av promenaden hem från krogen 05.23


Hade du frågat mig om jag skulle hänga med på långpass vid sju på morgonen en lördag för 5 år sedan hade jag förmodligen  skrattat dig rakt upp i ansiktet och börjat prata strålning från mikrovågsugnar för att byta ämne snabbt som attans.

Tur vi utvecklas, och tur vi alla är olika. För idag älskar jag dem båda. Visst tog det lite emot att gå hem från aw:n igår när vi hade som roligast men samtidigt så visste jag om att det är träningen som är mitt huvudfokus just nu då tävlingarna bara är veckor bort. Och jag kommer ha gooooott om tid om 2 månader att inte ens titta på klockan när jag är ute.

Vid 07:20 imorse mötte jag upp Malin nedanför mig och efter ett par bilder (tack för hjälpen med dem M!) så begav vi oss runt Kungsholmen, över Västerbron, runt årstaviken, över till Hammarby sjöstad och därefter runt Danvikstull. Vi fortsatte runt till slussen, genom gamla stan och fortsatte sedan på Strandvägen innan vi slutligen vid gördet svängde hemåt igen på Karlavägen. Kämpade mig igenom de sista kilometrarna förbi Odenplan och Karlberg med håll i sidan. Fy fan vad det är olidligt med håll. Hatar det! Hur som haver skrapade jag upp, med håll och allt, 25.5km.

Jag är så nöjd med rundan, speciellt nu på kvällen när kroppen har fått återhämta sig lite. Känner mig helt klart fräschare än vad jag trodde jag skulle vara. Benen är lite ömma men det vore ju konstigt om de INTE var det. Hade nog varit lite besviken då. Man vill ha lite krigarömhet, bra för egot, såklart.

Hejja oss, ser faktiskt redan framemot nästa veckas långtur. Tjo!

10

2 svar till “Det fanns en tid då långpassen enbart bestod av promenaden hem från krogen 05.23”

 1. Skulke vara kul att höra hur du gör med smink å hår när du tränar på morgonen. Vad har du för produkter i träningsväskan då? Favoprodukter för hud, hår, smink? Tack

  • Hej Lollo!

   Det är jag som ska tacka för den oerhört fina kommentaren. TACK! Det är precis det här jag vill förmedla. Att man KAN leva ett liv som innehåller allt man vill utan förbud. Och att livet inte är svart eller vitt. Jag är så glad att min syn på min livsstil kan nå ut till så många och påverka.

   Kul att du är igång med löpningen, visst är det roligt? Eller, ja..inte alltid (det kan till och med jag intyga) men 80% av fallen? 🙂

   Stor kram, och tack för du följer mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *