DET SPELAR INGEN ROLL VEM DU ÄR OCH VAD DU HAR PRESTERAT

Det är något speciellt att leda grupper och mötas av människor förväntan i början av dagen. Det ligger en nervositet, glädje och nyfikenhet i luften som nästan går att ta på. Jag brukar säga att det är bra att vara nervös, det är nyttigt för oss och ibland rent av precis det vi behöver. Nervositet är bara en känsla, inte ett tillstånd. Om vi inte låter det gå över till att bli det. Det är då vi börjar tveka och många gånger backar istället för att ta de där stegen fram.

Gruppen som är med oss denna helgen är en blandad grupp med olika löpnivåer. Vissa är vana löpare, medans andra är precis i starten på sin löpresa. Vissa springer bara långt, medan andra gillar kort och snabbt. Några springer enbart på asfalt medan vissa älskar skog och stig. Det spelar ingen roll vem du är och vad du har eller presterar. Det viktigaste är att du springer och att du är nyfiken på löpning, vill lära känna nya människor och framförallt vågar lita på att vi kommer hjälpa dig framåt.

Det är fint att kunna göra detta tillsammans med Salomon och jag ser framemot resten av helgen. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe, byta strumpor och sen drar vi iväg på pass nr 2 idag. Vi började dagen med att springa 5 km teknisk klipptrail runt Marstrandsön och nu, efter lunchen ger vi oss ut på en temporunda på ca 75 minuter. Jag leder ett gäng som vill lägga in lite intervaller medan Miranda och co tar resterande.

Dags att dra, hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *