Det var en kort och passionerad romans som tyvärr tappade sin glöd

Vi gillade varandra, det gjorde vi. Det kanske inte var kärlek vid första ögonkastet. Nej, det var mer ett logiskt konstaterande att vi funkar bra på ihop på pappret. Jag tror jag innerst inne visste om att det en dag skulle ta slut. Som en dejt man höll fast vid ett tag för att det var härligt, men som man visste inte skulle vara förevigt.

I onsdags sålde jag min lägenhet efter 10 månaders dejtande. Vår romans tog slut kan man väl säga. L tog över och nu ska jag flytta…igen. Som om det inte var nog med stress i livet just nu. Äh. Det finns flytthjälp och dessutom så resonerar jag såhär: bättre att kötta på med allt detta året för att sen när 2021 starta bara kunna gliiiida fram. Förhoppningsvis har vi hittat en lägenhet tills dess. Annars kan det bli lite jobbigt.

Men då jag är handlingarnas kvinna så har vi redan varit på en visning och har 5 inbokade i helgen. The battle of stadsdel är i full gång och jag säger bara såhär:

Må bäste ma..kvinna vinna.93

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *