Direkt från Arlanda till Björn Axén vidare till Hotel Frantz

Oj. Gårdagen gick i ett och jag valde därför att gå offline och bara fokusera på att njuta av lyxen att sitta i en frisörstol i 4 timmar (ja, det tar så lång tid att färga mitt magi till hår), och sedan åka direkt och checka in på Hotel Frantz på söder.

Spenderade därefter kvällen på med ett glas med ett par härliga personer på Ljungrens oc därefter vidare för middag (överraskande bra mat!) på hotellet. Pratade om livet, drack vin och mådde väldigt bra i trevligt sällskap.

Nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe och tittar ut över slussen. Sängen står precis vid fönstret så jag har en perfekt vy över vattnet det lilla torget där människor jäktar tvärsöver till och från tunnelbanan. Jag är mätt, men inte proppmätt. Tog god tid på mig vid frukosten, hade ingen stress. Mitt första möte är inte fören elva och jag valde att stanna kvar en stund för att plöja undan mail och skicka en brief.

Jag vill inte riktigt lämna hotellet. Det är väldigt enkelt att tycka om det förstår ni. Det är varmt, intimt och väldigt detaljerat. Det känns genomtänkt utan att vara stramt. Halva grejen med hotellet är dock personalen. Direkt när man kommer in så möts man av ett leende och direkt ögonkontakt. Personalen tilltalar en med namn och man känner sig välkommen. Sånt gillar jag. När det blir personligt, ni vet?

Innan jag avslutar och återgår till min mail så vill jag bara be om en minut för min fräscha frisyr. Elvira gjorde ett KANON-jobb med färgen och Dejan, ja ni vet ju hur det är. Dejan är en magiker med saxen. Han får alltid fria händer. Och så blir det såhär bra, varenda jädra gång.

P.s Sängen var magisk.

Ha en superfredag!

61

11 svar till “Direkt från Arlanda till Björn Axén vidare till Hotel Frantz”

  1. Sååå snyggt både färg och form! Sen måste jag bara fråga vart dina ringar kommer ifrån?

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *