, ,

Drömhår och servitörer som vet hur ett vinglas ska fyllas på.

Igår hade jag en riktigt snyggdag. Komplimangerna gällande mitt hår haglade och jag kände mig fräsch. Solen sken och livet lekte. Tog vara på den känslan och drog en spontanare med Elisabeth.

 Vi möttes upp i city vid fem och promenerade bort till Nytorget 6 där vi snabbt haffade en plats i solen. Jag beställde in tonfiskburgaren och Elisabeth körde Nicoisesalladen med tonfisk och ägg. Nytorget 6 har alltid varit en av min favoriter, men igår blev jag tyvärr missnöjd. Tonfisken var smaklös och det maten kändes beige. Tur för dem att vår servitör var en mästare på service och bokstavligt toppade mina vinglas.


Tre timmar senare tittade vi på klockan och undrade vart kvällen försvann. Vi kramades och skrattade åt våra Tinderplaner vi hade smidit åt Bettan. Sen  trippade jag hem, varm om kinderna efter vinet och med sprängfyllt hjärta över att ha en sådan fin vän som Elisabeth.

Var i säng vid nio. Redigerade (äntligen) klart Jönköping Vloggen och somnade sedan som ett litet barn. Eller nä, skogshuggare då jag uppenbarligen snarkar som en karl när jag har druckit vin.

Ger denna tisdagen 8 av 10 möjliga. Maten och det faktum att röda linjen sabbar lite av min resväg till jobbet drar ner betyget. Annars tippititopp! Hej!

 

13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *