Effektivt cirkelpass under timmen.

Tights i annan färg då dessa ej finns kvar (här!) Skor (här!) Sporttopp (här!)

Har fått en del förfrågningar om jag kan dela med mig av mina cirkelpass som jag sätter ihop åt oss. Och visst kan jag det, kul att det finns ett sådant intresse för dem. Så i morse var det som sagt dags igen, jag mötte upp Emelie 06:15 på SATS Sportpalatset och körde igång ganska så direkt. Jag är där alltid prick sex för då hinner jag värma upp med lite lätt löpning på bandet innan.

Först ut var en 15 minuters AMRAP (as many rounds as possible) med 15 reps på varje station.
Raka marklyft på en stepup-bräda och kettlebell
“Piska rep”
Stående rodd
Dips på bänk
Box jumps

Därefter gick vi direkt på 10 min AMRAP med släde.
Person 1 köttar släde fram och tillbaka 4 gånger på en raksträcka medan person 2 kör benböj med viktsäck.

Avslutade med 3 magövningar.

Voilá! Träningen avklarad på 40 minuter där hela kroppen fick jobba.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *