,

En annorlunda lunchpaus.

Vilken j ä d r a dag jag har haft idag. Fått nypa mig själv i armen för det är så jäkla roligt just nu. Är inne i en riktigt spännande period på jobbet och även om det är oerhört mycket och jag jobbar med nya projekt som får min min hjärna att gå på högvarv så är det oerhört stimulerande och framförallt – motiverande att gå till jobbet.

Idag körde jag dock hemmakontor då jag hade ett annat jäkligt roligt jobb på lunchen precis ett stenkast från mig. Började dagen 06:00 med att sätta mig på trainern i rummet bredvid och cykla mitt 60 minuterspass. Sen var det bara att snabbt dra på sig en tröja, byta skor och ta hissen ner till Rebirth gym som är en studio som ligger i huset. Där hoppade jag på bandet och sprang 45 minuters tröskel intervaller.  Vid åtta var jag klar med mitt brickpass och tog snabbt en dusch och kunde sedan börja jobba ganska så direkt. Känslan här var oerhört tillfredställande. Jag ÄLSKAR att vara klar med träningen tidigt och känna att jag är on top of my game.

Framåt elva stängde jag igen datorn och mötte därefter upp grabbarna på PancMedia för en lite annorlunda lunchdejt. Resultatet får ni se någongång nästa vecka. Jag är riktigt spänd på det. Vädret var magiskt, riktigt krispigheten och ljuset var en dröm. Och även om jag var mer frusen än en isbit i helgens drinkar efteråt så var det så värt det.

Blus från Ottod’Ame, lackbyxor H&M, skor Chloe, väska Gucci och örhängen köpta i Dublin.

Resten av eftermiddagen spenderades vid datorn och telefonen. Försökte pricka av så mycket så möjligt inför helgen då jag åker till Hong Kong (YAY!) och det var rätt skönt att pausa efter några timmar och åka in mot stan för ett sista möte och genomgång inför föreläsningen/panelen jag ska göra tillsammans med Louise om några veckor.

Nu är jag hemma igen och håller på att sorterar min garderob samt förbereder mig inför en lång dag på kontoret imorgon.

Bra dag idag. Intensiv men bra. Jag är tacksam för allt jag får jobba med och skapa. Det är spännande att leva. Puss!

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *