En kväll på Äventyrsbanan med mig och Erdinger

I samarbete med Erdinger Alkolfri öl

 Igår var det äntligen dags för mig och Erdinger att bjuda in till äventyrskvällen som jag tävlade ut på Instagram för några veckor sedan. Det var under våren, när Erdinger återkom till mig och ville fortsätta vårt fina samarbete jag pitchade in denna iden till dem. Jag ville fortsätta på samma spår med att skapa mig mina Erdinger-moments men denna gången även låta andra uppleva dem tillsammans med mig. Jag är väldigt glad att Erdinger snabbt hoppade på ideen och att de är så enkla att samarbeta med. Det är aldrig några problem, allt är glatt och de tokgillar allt man gör. Att ha fria händer när jag jobbar med denna typen av kunder är A och O då det är viktigt för mig att samarbetet får min touch. Jag vill ju att det ska vara tydligt vem avsändaren är och varför jag gör detta samarbetet. För nog för att jag gillar upplevelser, men varför göra dem tillsammans med ett brand som framställer öl? Enkelt. Jag gillar Erdinger, har druckit deras alkoholfriaöl länge och för mig är brandet kopplat till glädje då man alltid får en alkoholfri öl efter tävling. Jag vet inte hur många löpp jag har sprungit där jag har suttit med en öl i handen vid målgången på det varma gräset och hejjat fram resten av deltagare.

Det är inte så konstigt att alkoholfri öl serveras på olika sportevenemang. Det är en ypperlig återhämtningsdryck då Veteöl är rik på antioxidanter som stärker immunförsvaret samt skyndar på återhämtningen. Den är dessutom hög på kolhydrat vilket förespråkas efter lopp eller hårda träningspass.

Så hur var gårkvällen? Magisk. Sommar i luften, strålande sol och mygg som bet oss alla lite varstans. Svensk sommar helt enkelt. Vi körde höghöjdsbana ute i Älta och jag kramade ett och annat träd. Nej men snälla, det var så HÖGT?! Tjejerna, Frida, Kristin och Mikaela var superfina allihopa och vi alla klickade direkt. Jag hade valt vinnare på motivering samt, rätt och slätt, vilka som aldrig har vunnit något tidigare. Och jag tyckte deras motiveringar var härliga, inte allt för lika, och väldigt inbjudande.

Vi avslutade kvällen med att jag fick briljera med att dra fram mitt Robinson-tändstål, göra upp eld och grilla pinnbröd samt vaniljbullar. (Ni kan vara lugna, Jimmy hade preppat med lite mer mat). Till det så drack vi givetvis Erdinger.

Stort tack för en superhärlig kväll tjejer, tack till Jimmy på Erdinger som assisterade mig som ett riktigt proffs och såklart – tack Erdinger för vårt fina samarbete. Vad gör vi härnäst? En Erdinger-skidstuga?

Vill ni se filmen från kvälle så finns den här.


2

2 svar till “En kväll på Äventyrsbanan med mig och Erdinger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *