En regnig tisdag i oktober

Kappa (Klick!) – Stövlar (Klick!) – Manchesterkjol (Klick!) – Polotröja – (Klick!) – Mössa (Klick!) – Halsduk (Klick!) 

Hej på er, tittar in snabbt (är på väg ut till kontoret i Mörby C) och delar med mig av min outfit som jag tycker är alldeles smashing idag. När jag packade väskan igår inför träningen så stoppade jag bara ner sådant som inte tog mycket plats då jag hatar att gå runt med stor träningsväska. Så det blev min nya lila manchesterkjol, enkel svart polo och ett par höga stövlar. Enkelt, snyggt och väldigt enkelt att toppa med detaljer så som min mössa, kappa och knalliga halsduk. Synd bara att jag glömde mina smycken hemma. Känner mig väldigt naken utan mina ringar och stora örhängen.

Annars då? Jo tack. Det rullar på. Tränade med Felicia i morse och kommer ha svårt att gå imorgon. Körde ett köttigt benpass och kände redan av baksidorna från löpningen igår, men det är bra. De behöver verkligen komma igång och jobba igen. Kommer lägga in en del volym i mitt upplägg 2-3 veckor framöver nu. Annars har jag en rätt lugn dag på kontoret. Kommer sitta kvar till ikväll och jobba undan då jag inte tycker det är lönt att åka hem hem då jag ska på middag med Daniel, Madde och Calle på  Las Brasas. En av orsakerna till att jag gillar morgonträning, behöver inte hetsa att hinna få den gjord innan middagen och riskera att behöva ställa in om exempelvis ett möte drar ut på tiden eller jag måste ta tag i något som kommer in.

Ha en fin tisdag, vi hörs!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *