, ,

En tisdag mitt i livet.

Skjorta Nümph, jeans Other Stories, skor Zara, skärp Gucci, örhängen Zara och kappa Soaked in Luxury.

Min morgon började med lite högre puls än vanligt. Tog sovmorgon till ca halv sju vilket i sig var väldigt skönt, öppnade upp datorn och började i princip jobba direkt då jag gillar att riva av mailen och bocka av de första punkterna på min to do lista innan jag sätter på kaffe, tar en dusch och förflyttar mig till köksbordet för och att börja med de “tyngre” uppgifterna. Mitt i allt detta, när jag satt och läste igenom en utredning så skulle jag sätta igång min telefon då den alltid är avstängd på natten. Helt plötsligt tjuter den till och jag inser att jag har slagit fel pinkod och behöver pukkoden för att låsa upp. Faaan. Vem har sin pukkod liggandes?  Jag har då ingen jävla kod vrålar jag rakt ut och tänder till på alla cylindrar. Och då jag är en väldigt mogen och sansad människa i sådana här situationer fortsätter jag mitt utbrott med kalla mobilen ord som hade fått kidsen att rodna innan jag fortsätter till duschen för att lugna ner mig. En stund senare är dock problemet löst via ett hetsigt mail till IT-avdelning på jobbet och allt är frid och fröjd igen. Det går fort i svängarna, skyller på mitt polska temperament, från kaos till harmoni på 3 sekunder. Inga konstigheter.

Efter några timmar inser jag att klockan har gått sjukt fort och att min lista som jag under morgonen sakta men säkert har betat av snart är klar. Perfekt tajming för lurre på Hillenberg med Sandra och Hanna från Mildh PR. Vi går igenom ett samarbete som jag påbörjar denna veckan och jag hinner upp en kortis till kontoret som jag förövrigt skulle kunna flytta in i vilken dag som helst. Är så glad över min kontakt med Mildh, det är så roligt att jobba tillsammans med dem.

Avslutar dagen med att stänga igen datorn när Emelie messar att hon är klar på jobbet och mötet upp henne på gymmet där vi river av ett brickpass (cykel+löp) och nu ligger jag här trött och väldigt tillfreds. Balkongdörren står på glänt och det blåser en svag kylig vind in i sovrummet, jag ligger med datorn i sängen och förbereder inför morgondagen. Innan jag somnar ska jag ta och förbereda kläder inför morgondagens middag som jag och Louise har tillsammans med Syster P. Känner att jag kommer somna gott ikväll och jag hoppas ni också gör det, kram på er.

0

0 svar till “En tisdag mitt i livet.”

  1. “Det löjligaste som finns är när människor skryter om hur många timmar de jobbar eller sitter över på kontoret. Blir inte imponerad alls, tvärtom.” haha håller med! Förstår inte alls skrytfaktorn idet (vad är det som är coolt/ens intressant) och tycker inte det säger något alls om personen i frågas karriär eller prestationer. Kram

    • Nej jag finner det inte alls intressant, brukar mest undra varför man inte hinner med det under sina åtta timmar. VISST finns det hektiska perioder, har själv varit där när man jobbar över för man har deadline eller stora projekt. Men inte hela tiden, då är ju något fel med arbetsfördelningen.
      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *