Enkelt och effektivt överkroppspass.


I går körde jag detta passet nedan med Madde som jag hade lagt upp efter önskan att köra mycket överkropp och bål. Det var riktigt roligt att få träna med en vän som man vanligtvis inte tränar med. Madde och jag har känt varandra i 12 år och har gjort massor ihop, men just träningen har väl aldrig klickat direkt – fören nu. Det var urkul och jag är så glad att hon är igång. Så stark och vilka framsteg! <3

a) 4 varv / 10 reps av:
Stående rodd
Sittande hantelpressar
Bänkpress
Sittandev-ups (mage) på bänk

B) 4 varv /10 reps av:
Stående rodd
Bicepscurls
Rygglyft + bålstabilitet
Armhävningar mot bänk

C) Avslutande flåscirkel 4 varv
10 Breda upphopp på step-up bräda med fokus på ordentligt frånskjut
10 st Sidoböj med hantel med ena benet på halv bosu-boll
20 st Mountainclimbers
20 st Enarms hantelsvingar

+ 15 min löpband.

Så bra pass och riktigt riktigt bra att få in så mycket rodd för mig då jag verkligen behöver fokusera på ryggen så den håller nu när jag cyklar så mycket. Ha en fin dag, hej!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *