,

Ett avbrott i livet.

Kappa (klick!),  jeans (klick!), klänning (klick!), skor (klick!), mössa (klick!) 

Igår körde jag hemmakontor, lyxade till det med fin-lurre på Nybrogatan 38 med en leverantör samt hade ett vuxenmöte med en revisor. Anledningen till att jag kallar det för vuxenmöte är för det är just så det kändes, som när man var liten och lekte affär med myndig röst. Lite så känns vissa möten jag har idag. Det kan vara alltifrån möten med våra bolagsjurister där jag förväntas vara delaktig och drivande i att upprätta avtal till ett avstämningsmöte med en revisor som jag ber teckna ner allt på ett papper för att jag ska förstå då alla siffror och ord flyger omkring i skallen på mig. Fast att jag har kommit en bra bit på vägen och kan idag hålla koll på min egna aktieportfölj och hantera avtal som om det vore det enklaste i världen så känns det ibland som att jag ska bli påkommen. Som att jag sitter där och låtsas likt ett barn som har dragit på sig mammas stora skor, eller pappas för stora kostym. Jag vet innerst inne att jag är rätt smart, därför blir det nästan skrattretande roligt när jag vissa dagar knappt vet hur man räknar ut 15 % på ett pris och googlar fram svaren. Förstår ni hur jag menar? Då tänker jag “fan, det är ett under att du har klarat dig så här långt”.

Jag stängde igen datorn runt tre igår då jag började jobba direkt när jag vaknade lite i sju, det är fördelen med hemmakontor – man slipper pendlingen och kan dra igång direkt. Det var väldigt lätta steg när jag traskade ner mot tunnelbanan för att ta mig bort till Västra Skogen för att möta upp Cecilia och Livia. Hela mitt väsen skrek efter att få checka ut hjärnkontoret och bara få vara i den miljön som gör min själv allra lyckligast. Att ha ett stall som ligger 3 stationer bort från Fridhemsplan är lyxigt, även om jag tycker det är förbaskat synd om hästarna som får stå i små trånga grushagar ett stenkast bort från höghus och motorväg. Anledningen till stallhänget var att min tjejkompis Cecilia har en dotter som har börjat rida, och hon ville att jag skulle följa med och hjälpa henne lite. Jag är uppvuxen på en hästgård och har haft flera hästar själv och ridit i många år samt även jobbat i tävlingstall utomlands, så för mig var det här drömmarnas dröm. Bara att få gå runt i stallet, klappa på mular och känna doften av varm päls, hö och gödsel gjorde att hela kroppen slappnade av.

Det fick mig även att fundera, borde jag inte kolla upp möjligheten att rida någonstans under min tjänstledighet?

Efter stallet åkte jag bort till Sats Torsplan där jag och Felicia körde ett snabbt pass innan vi köpte med oss sushi och tog oss bort till Louise och Fillan som satt och väntade på oss. Sammanfattningsvis en väldigt bra dag, fick mycket gjort, fick pussa på små söta ponnys, kompishänga samt reda ut lite ekonomiska aspekter inför nästa år.

Ha en fin dag, hej!

0

0 svar till “Ett avbrott i livet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *