Ett dygn i Västerås

I onsdags styrde jag bilen mot Västerås där jag checkade in på Steam Hotel tillsammans med Elin som under tiden jag var i Texas hade bokat en natt för oss. Fokus var kompishäng, vin och bada tills fingrarna såg ut som russin. Vilket vi gjorde. Och visst, Steam var bra, jag förstår varför hotellet har fått den genomslagskraft det faktiskt har. Men, och vad jag har hört och läst, så verkar jag vara den enda som tycker detta, så är det lite väl hypat. Nu hade vi bokat ett väldigt förmånligt sommarpaket som de har under sommaren. Men ska jag vara helt ärlig så hade jag inte betalt mer än så. Men jag kanske är väldigt picky och har höga krav, så kanske det är. Det är väl också risken när ett ställe hypas som Steam har. Då är förväntningar skyhöga.

Men nog om det, för det är sekundärt med det sällskapet. Elin alltså. Jag pratar om Elin. Vad jag tycker om henne. Oj. Hon är en person som man riktigt kan känna hur hon vill umgås med mig för hon genuint tycker om mig. Det är fint med en vän. För jag behöver aldrig känna mig ovälkommen. Och inte hon med mig. Hon är rapp, säger ifrån men ger oändligt med kärlek. Och tar även emot. Hon kan återberätta saker vi har pratat om och man märker att hon riktigt har tagit det till sig, vilket får mitt hjärta att glöda.

Kvällen fortsatte på K9 som överraskade rejält. Har ni vägarna förbi så tycker jag verkligen ni bör ta en middag på den restaurangen. Ligger ca 10 min promenad från Steam.

Dagen därpå köttade vi på rejält på frukosten och tog oss sedan ner till vattnet de vi spenderade resten av dagen på bryggan med Sommar i P1 strömmandes ur högtalarna.

Vi avslutade med bubbel på Circus och promenerade sedan hem i natten. Lite sliriga, glada och väldigt väldigt nöjda över kvällen.

Tack Elin. Och tack Västerås! ♡

32

2 svar till “Ett dygn i Västerås”

  1. Världens bästa du. Den genuinitet och generositet du och ditt sällskap ger får mig att vilja bli ännu bättre hela tiden. På allt. Och den får en att verkligen inse vilka och vad som är viktigt att göra för sina vänner. Du förtjänar allt det bästa i livet, tryggheten och vänskapen. Så otroligt tacksam för dig! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *