Ett jädra liv med Swica & Claren – “Första parkett på gott och ont.”

Jag är ingen person som tar åt mig särskilt mycket. Jag har landat i att man inte kan vara omtyckt av alla och att mycket det jag gör eller säger kan ibland skapa reaktioner på gott och ont. Det är fine, det måste jag acceptera och respektera då jag själv inte tycker om alla människor jag möter och det vore väldigt narcissistiskt och självupptaget av mig att tro att jag vore något vandrande heligt ljus som folk avgudade.

Men det händer då och då att jag tar åt mig och blir ledsen, speciellt när jag får höra hur det har sagts, i vilket sammanhang och att jag inte har haft någon chans alls att besvara det som har sagts. Det är trist, speciellt när det som sägs inte är saklig kritik eller befogat utan rätt och slätt missunnsamhet. Jag kommer skriva mer om just detta en annan dag, men fram tills dess får ni lyssna på podden. <3

Vidare diskuteras min träningslista som jag har börjat med varje fredag, vi försöker bena ut skillnaderna i hur man delar med sig i sin träning och gränsen är minst sagt hårfin.

Det är ett bra avsnitt, högt och lågt. Hoppas ni tycker det samma.

Kramhej!

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *