Ett jädra liv med Swica & Clarén – ”Lycracool!” feat Tove Langseth

 

”Du vill träna, ha ett socialt liv, vara en bra mamma, flickvän/fru och prestera på jobbet. Vad väljer du bort? Måste man välja? Går det att kompromissa med livet?”

I dagens avsnitt med Tove Langseth pratar jag och Jessica om prioriteringar, hur pass gender specific meck med cykel egentligen är och coolhetsgraden på cykelkläder. Vi guidar er genom trainer-träsket och ger er våra bästa tips inför att börja cykla. Jag är så pepp på detta avsnittet och jag hoppas ni också är det. Och du som tänker ”äh, cykling, jag orkar inte lyssna på en cykelpodd!” det snackas inte enbart cykel. Vi väver in så många olika ämnen och jag tror, att fast du exempelvis inte cyklar, så kan detta avsnittet även vara något för dig.

Kram på er, hej!

3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *